Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Gratis verzending vanaf €123,- (excl. btw)€150,- (incl. btw)

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Noxion is opgericht in het millenniumjaar 2000. Al meer dan 20 jaar staat Noxion bekend als een LED verlichtingsmerk met een uitstekende verhouding tussen prijs en betrouwbaarheid.

Philips / Signify is een van de toonaangevende leveranciers op het gebied van hoogwaardige verlichtingstechnologie. Ontdek een grote selectie LED-lichtbronnen en -armaturen.

Osram is een Duitse verlichtingsfabrikant met meer dan 110 jaar ervaring in het produceren van kwaliteitslampen.

Sylvania is een fabrikant van consumenten-, professionele en architecturale verlichtingsoplossingen

Ledvance is een leverancier van algemene verlichting voor zowel verlichtingsprofessionals als consumenten en biedt een breed scala aan LED-producten.

Steinel is gespecialiseerd in de productie van geavanceerde verlichtingsproducten met sensorfuncties.

Ansell Lighting werd in 1992 opgericht en is een erkende producten in het ontwerp en de productie van hoogwaardige verlichtingsarmaturen.

Alecto is al meer dan 45 jaar een betrouwbaar merk op het gebied van consumentenelektronica.

Nordlux is een Scandinavisch verlichtingsmerk dat bekend staat om de productie van designarmaturen.

Calex is een Nederlands verlichtingsmerk dat zich sinds de oprichting in 1970 heeft gespecialiseerd in de productie van decoratieve verlichting.

De WAGO connector was 's werelds eerste PUSH WIRE connector voor het verbinden van bedrading. Deze innovatie maakt het aansluiten van verlichting een stuk veiliger.

General Electric werd opgericht in 1982. Een van de oprichters was Thomas Edison, die ook wordt beschouwd als de uitvinder van de gloeilamp.

Paulmann is een bekende Duitse fabrikant die al meer dan 40 jaar binnen- en buitenverlichting produceert.

Busch-Jaeger heeft al meer dan 140 jaar ervaring in de elektrische installatietechniek en levert tal van accessoires zoals dimmers en  afdekramen.