Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Gratis verzending vanaf €123,- (excl. btw)€150,- (incl. btw)

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Noxion Armaturen

Noxion Logo

 

Noxion, de beste verlichting in zijn klasse!

Noxion is hét opkomende lichtmerk op de Europese markt. Dit A-merk staat garant voor energiezuinige en efficiënte LED verlichting, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste LED technologieën. Noxion LED verlichting leent zich als een waar kwaliteitsproduct dat tegen een betaalbare prijs wordt aangeboden. Niet voor niets wordt de LED verlichting van Noxion tegenwoordig in steeds meer bedrijven geplaatst. Met Noxion ben je verzekerd van betrouwbare LED verlichting die ook nog eens jarenlang mee gaat. Bovendien draag je een steentje bij aan het milieu. Ten opzichte van conventionele verlichting verminder je jouw energieverbruik tot wel 90%! Daarnaast wordt het gebruik van schadelijke stoffen in lampen vermeden. Materialen worden met uiterste zorgvuldigheid geselecteerd. Noxion is niet voor niets de beste in zijn klasse! Maak hieronder kennis met het ruime aanbod van Noxion.


School en leerlingen

Diverse toepassingsgebieden

Noxion ontwerpers zitten nooit stil. Continue worden er verbeteringen doorgevoerd in de productlijnen om alle zakelijke klanten te kunnen voorzien van passende LED verlichting. Zo zijn er voor alle LED armaturen en lichtbronnen opties beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan diverse lichtkleuren, verschil in kleurweergave, sensoren en de mogelijkheid om te dimmen. Noxion verlichting kan ook voor specifieke doeleinden worden gebruikt. Mooie voorbeelden daarvan zijn de Noxion UGR<19 LED panelen die ideaal zijn voor kantoren en scholen. Of de Noxion LED waterdichte armaturen die het mogelijk maken vochtige ruimtes (en) of buitengebieden te verlichten. Wat te denken van Noxion LED High Bays die industriële ruimtes met hoge plafonds optimaal verlichten.Blijvende kwaliteit

De LED armaturen en LED lichtbronnen van Noxion zijn allen voorzien van de benodigde CE, EMC, RoHs, ENEC, TUV en GS certificering. Uitgaande van een gemiddeld gebruik van 60 uur per week, kun je daarbij tot wel 30 jaar lang genieten van betrouwbare en onderhoudsvrije LED verlichting. Een langdurige periode waarbij je iedere dag opnieuw bespaart op jouw energiekosten. Bovendien hebben alle Noxion producten een all-in garantietermijn die kan oplopen tot wel 7 jaar.

Eenvoudig verduurzamen

Noxion hecht veel waarde aan het verbeteren van milieu en klimaat. Er wordt gewerkt aan duurzame LED oplossingen die niet alleen vandaag, maar ook morgen voldoen aan de Europese wet- en regelgeving. Die bijdragen aan de gestelde klimaatdoelen en zorgen dat ook volgende generaties profiteren van een schonere wereld. Met LED verlichting kun je op een eenvoudige manier bijdragen aan de vermindering van de wereldwijde CO2 uitstoot. Noxion kiest hierbij bewust voor betaalbare LED verlichting. Dit zodat het voor ieder bedrijf (of particulier) mogelijk is om bij te dragen aan de energietransitie. Help mee aan de verduurzaming van het klimaat en kies voor Noxion LED verlichting via Budgetlight.