• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 7 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen

Noxion Automatische LED Dimmer Schakelaar RLC 0-300W 220-240V

 48,39  39,99 excl. BTW incl. BTW
Voor 22:00 besteld, vandaag verstuurd + gratis verzending vanaf € 121 incl. BTW€ 100 excl. BTW
Grotere hoeveelheid nodig?
Please wait, adding to cart...

Specificaties Noxion Automatische LED Dimmer Schakelaar RLC 0-300W 220-240V

Beschrijving Noxion Automatische LED Dimmer Schakelaar RLC 0-300W 220-240V

Eenvoudig sfeer creëren

Het maakt niet uit of je nu gezellig in een restaurant zit met vrienden of ontspannen thuis op de bank zit met het gezin. Een aangename sfeer is altijd welkom en is eenvoudig te creëren met de Noxion LED dimmer. Het voordeel van deze dimmer is dat deze kan worden gebruikt voor LED verlichting, conventionele verlichting en halogeenverlichting. Handig toch?

Tot 100% dimmen

Deze dimmer herkent direct welk soort verlichting is aangesloten, waardoor er automatisch wordt gekozen voor fase afsnijding of fase aansnijding. Fase afsnijding wordt gebruikt voor dimbare LED verlichting en heeft als voordeel dat verlichting 100% kan worden gedimd. Je bespaart hiermee dan ook de meeste energie. Bij fase aansnijding wordt jouw verlichting gedimd tot een bepaald maximum. 

Productbeveiliging en 5 jaar garantie

Het is altijd fijn om te weten dat een dimmer veilig en langdurig gebruikt kan worden. Deze LED automatische RLC dimmer heeft een ingebouwde beveiliging die voorkomt dat er kortsluiting of overbelasting optreedt. Daarbij ontvang jij op deze Noxion dimmer 5 jaar all-in garantie. Je kunt dan ook met een gerust hart van jouw verlichting genieten.

Installatietips

Deze automatische dimmer is voor diverse soorten verlichting te gebruiken. Houdt er wel rekening mee dat deze dimmer werkt op netstroom (230V). Heb je verlichting die werkt op 12V? Dan heb je een transformator nodig om de verlichting goed te laten werken. Sluit je meerdere lampen aan op de dimmer? Let op dat de hoeveelheid Watt van de aangesloten verlichting niet boven de 300 Watt uitkomt.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
0543-534822