Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen

Noxion Avant LED Buis T8 Standard (EM Mains) Standard Output 18W 1815lm - 830 | 120cm - Vervanger voor 36W

Specificaties Noxion Avant LED Buis T8 Standard (EM Mains) Standard Output 18W 1815lm - 830 | 120cm - Vervanger voor 36W

Beschrijving Noxion Avant LED Buis T8 Standard (EM Mains) Standard Output 18W 1815lm - 830 | 120cm - Vervanger voor 36W

50% energie besparen met LED buizen

Deze 18W Noxion Avant LEDtube T8 vervangt een 36W TL buis. De overstap naar een LED buis zorgt daarmee voor een afname van 50% van jouw energieverbruik. Daarbij ben je ruim 15 jaar lang voorzien van kwaliteit verlichting. Met 50.000 branduren gaat een LED buis meer dan 3 keer langer mee dan een TL buis. Naast een besparing op jouw energiekosten, heb je dus ook geen vervangingskosten. Niet voor niets is deze Avant LEDtube voorzien van energielabel A+.

250° warm wit licht (3000K)

Met een brede gradenbundel van 250 is deze LED buis zeer geschikt voor het verlichten van grote oppervlaktes. Daarnaast bespaar je extra energie doordat het licht alleen naar beneden en naar de zijkanten wordt uitgestraald. Door het warm witte licht (3000K) heeft de 120cm lange Avant LEDtube Standaard een warme uitstraling. Het is de ideale verlichting voor ruimtes zoals winkels, ontvangstruimtes, gangen, trappenhuizen en hallen. 

Eenvoudige installatie met LED starter

De Avant LEDtube T8 Standaard wordt geleverd inclusief LED starter. Deze heb je nodig om de starter van de oude TL buis te vervangen. De LED buis kun je aansluiten op een conventioneel voorschakelapparaat (EM) of direct op netstroom. Je haalt enkel de TL buis met starter eruit en plaats de LED buis met LED starter op dezelfde manier in de behuizing.

Noxion kwaliteit en garantie

Het voordeel van de LED buizen van Noxion is dat er geen flikkeringen zijn in het licht. In tegenstelling tot TL buizen brandt de lamp direct en blijft de lichtopbrengst ook hetzelfde tijdens de gehele levensduur. Bij aanschaf van deze Avant LEDtube ben je voorzien van kwaliteit en een all-in garantieperiode van 5 jaar.

beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 9 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.