Vorige

Noxion Avant LED T8 Tube EM

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Beschrijving Noxion Avant LED T8 Tube EM

Met de Noxion Avant LED T8 Tube EM, heeft Noxion weer een product van zeer hoge kwaliteit op de markt gezet. Deze T8 LED Buizen zijn energie-efficiënte vervangers van conventionele TL buizen. Omdat de Noxion Avant LED buis gemiddeld 56% minder energie hoeft te gebruiken om dezelfde lichtintensiteit te verkrijgen dan de conventionele TL buizen, zul je zeker een direct verschil zien in je energiekosten. Daarnaast genieten deze LED buizen van een lange levensduur van maarliefst 30.000 uur waardoor je lang plezier zult hebben van de LED buizen en ook voor lange tijd geen zorgen hoeft te maken over eventuele vervanging.

 

Veel keuze
De Noxion Avant LED Buizen met T8 formaat in deze categorie zijn verkrijgbaar in twee lengtes: 120 (verbruik van 18W, vervangt 36W) en 150cm (verbruik van 22W, vervangt 58W). Verder kun je kiezen tussen verschillende kleurtemperaturen, variërend van warm wit (3000K) voor een warme sfeer in bijvoorbeeld winkels, koel wit (4000K) wat productiviteit verhoogt in kantooromgevingen en daglicht wit (6500K) die het helderste licht afgeeft wat perfect is voor bijvoorbeeld operatiekamers.

 

Handig om te weten
T8 of TL-D buizen hebben een G13 bi-pin fitting. Dit houdt in dat er een afstand van 13mm tussen de twee pinnen bevindt. Verder vervangt dit conventionele TL verlichting. Hierbij werken de LED buizen op een conventioneel voorschakelapparaat met starter (EM). Door de hoge energie-efficiëntie van de Noxion Avant EM LED T8 Tube heeft het energielabel A+. Daarnaast biedt Budgetlight een garantie van 3 jaar op de T8 LED buizen in deze categorie. Ben je geïnteresseerd in meerdere hoeveelheden van de Noxion Avant LED T8 Tube EM of heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! We staan je graag te hulp.

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen