• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 7 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen

Noxion Avant LED T8 Tube EM 120cm 18W 830 | Vervangt 36W

Please wait, adding to cart...

Specificaties Noxion Avant LED T8 Tube EM 120cm 18W 830 | Vervangt 36W

Beschrijving Noxion Avant LED T8 Tube EM 120cm 18W 830 | Vervangt 36W

Energiezuinig én efficiënt

Al enkele jaren is Noxion het snelstgroeiende lichtmerk van Europa. Dat komt onder meer door de kwaliteit en duurzaamheid van de diverse LED producten. Deze Noxion Avant LED T8 Tube Standaard EM van 120cm is daar een goed voorbeeld van. Ten opzichte van een conventionele TL buis van 120cm en 36 Watt bespaar je met deze Avant LED Tube van 18 Watt ruim 50% aan energiekosten! Daarnaast is deze LED TL verlichting van Noxion uitgerust met een lichtopbrengst van liefst 1800 Lumen.

30.000 branduren

Met deze Noxion LED Tube bespaar je niet alleen op je energierekening. Wanneer dit Noxion product met zijn 30.000 branduren gemiddeld zo'n 60 uur per week aan staat, dan heb je er ruim 11 jaar plezier van! Ter vergelijking; een conventionele TL buis gaat gemiddeld 10.000 branduren mee. Je hebt dus 3 keer zo lang plezier van deze LED Tube. Ook ben je geen onnodige kosten kwijt aan vervanging en onderhoud. En je hoeft na een aantal jaar dus niet alweer een nieuwe TL buis te kopen, dus dat is ook weer een mooie besparing! 

Inclusief LED starter

Hoe werkt deze LED Tube eigenlijk? Dat leggen we graag aan je uit. Bij de aanschaf van deze Avant LED Tube krijg je van Budgetlight automatisch een LED starter geleverd. Deze heb je nodig om de LED Tube te laten branden. Deze LED Tube werkt immers alleen in armaturen waar een conventioneel voorschakelapparaat (VSA) in zit. 

Snel en makkelijk je TL verlichting vervangen

Het vervangen van je oude TL lamp en het installeren van je nieuwe Noxion Avant LED Tube is zo gepiept. Eerst haal je de oude TL lamp (inclusief de starter) uit het armatuur. Vervolgens plaats je de nieuwe Noxion LED Tube in het armatuur, inclusief de bijbehorende LED starter. LET OP: zit er geen starter in je huidige armatuur? Dan gaat het om een elektrisch voorgeschakeld armatuur. In dat geval past alleen een LED Tube dit werkt op elektrische armaturen (HF). 

Effectievere lichtspreiding

Een conventionele TL buis schijnt ook naar boven toe. Dat heeft praktisch gezien weinig nut, want een plafond hoeft niet te worden verlicht. Om die reden is deze Noxion Avant LED Tube zo ontworpen dat deze alleen naar de zijkant en naar onderen schijnt, in een gradenbundel van 270°. Dat is dus een stuk effectiever!

Geen flikkering van het licht

Je hebt vast weleens gezien dat een TL buis even flikkert, wanneer deze wordt opgestart. Daardoor moet je vaak even knipperen met je ogen of krijg je last van hoofdpijn. Bij deze Noxion Avant LED Tube hoeft dat niet meer, want deze is namelijk flikkervrij en geeft direct 100% licht nadat deze wordt opgestart. 

Warm wit licht - 3000 Kelvin

Deze buis straalt met 3000 Kelvin een warm wit licht uit. Dat zorgt in de praktijk voor een prettige en warme sfeer. Qua toepassingsgebied kun je met deze kleurtemperatuur denken aan algemene ruimtes zoals een schuur, maar ook aan hallen, gangen, wachtruimten of trappenhuizen. 

3 jaar all-in garantie

Koop je Noxion LED verlichting bij Budgetlight, dan hoort daar vanzelfsprekend een goede service bij. Daarom krijg je bij aanschaf van deze Avant LED Tube 3 jaar all-in garantie. Kunnen we je verder nog ergens mee helpen? Neem dan contact op met onze deskundige lichtadviseurs

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 7 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
7 of the 7 reviews have been collected by Trustpilot
Uitstekende service van dit bedrijf. Als je er niet uit komt ook al mail je een paar keer ze doen er alles aan om het goed uit te leggen. Top!!!!!!
Een mooie warme kleur, goede vervanger voor gasontladingsbuizen. Kleur warmer dan kleur 33. Snel starten en doordat ik de oude vsa's (trafo) heb verwijderd ook heel stil. De starter over-brugger was nodig omdat de Tl-voet uitgevoerd was met starter-voet.Een aanrader dus.Zowel qua prijs als gratis levering.
Checkmark Lees meer reviews (7)

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
0543-534822