Vorige

Noxion Avant LED T8 Tube Extreme HO EM 150cm 20.6W 865 | Vervangt 58W

Alternatief

Noxion Avant LED T8 Tube EM 150cm 22W 865 | Vervangt 58W
Noxion Avant LED T8 Tube EM 150cm 22W 865 | Vervangt 58W
€ 5,18 excl. BTW + € 0,06 Verwijderingsbijdrage
Bekijk

Specificaties Noxion Avant LED T8 Tube Extreme HO EM 150cm 20.6W 865 | Vervangt 58W

Algemene Informatie
Artikelnummer 234857
Fabrikantnaam Noxion Avant LED T8 Tube Extreme HO EM 1500 20.6W/865 (58W eqv.)
Aanbevolen aantal 10
?
Garantie 5 jaar
?
Energielabel A++
?
Levensduur (uur) 50000
Technische Informatie
Technologie LED
Vervangt (Watt) 58
?
Wattage 20.6
Dimbaar Nee
?
Lampvoet (fitting) G13 (T8/TL-D)
?
Lichtkleur (Kelvin) 6500K - Daglicht
?
Kleurcode 865 - Daglicht
?
Kleurweergave (Ra) 80-89 - Goede kleurweergave
?
Lichtopbrengst (Lumen) 3100
?
Gradenbundel (graden) 160
?
Lumen Watt Verhouding (Lm/W) 150
Lamp Informatie
EAN 8719157006040
Inclusief LED starter Ja
Voorschakelapparaat Conventional (EM); Mains (AC)
Behuizing Glass, Non HACCP Compliant
Serie Avant
Afmetingen
Lengte (mm) 1500
Diameter (mm) 28
Exacte vorm T8
Lees meerSwipe Up

Beschrijving Noxion Avant LED T8 Tube Extreme HO EM 150cm 20.6W 865 | Vervangt 58W

De kwaliteit van Noxion

Noxion is al enkele jaren het snelstgroeiende A-merk van Europa op het gebied van LED verlichting. Dat heeft alles te maken met de duurzaamheid, lange levensduur, hoge efficiëntie en uitstekende kwaliteit van de diverse Noxion producten. Deze 150 centimeter lange Avant LED T8 Tube Extreme HO EM staat garant voor al deze eigenschappen. Je hoeft bovendien jarenlang niet naar deze zuinige LED TL verlichting om te kijken.

Bespaar 65% aan energiekosten

Deze Noxion LED T8 Tube maakt onderdeel uit van de Avant serie, die vanaf het begin erg populair is. Dat heeft onder andere te maken met de zuinigheid van alle producten. Zo is deze LED Tube de vervanger van conventionele TL verlichting van 150cm en 58 Watt. Zelf heeft het een vermogen van 20,6 Watt. Dat betekent dus een energiebesparing van tenminste 65%. Ook draagt het A++ absoluut bij aan de zuinigheid van deze LED Tube. Nog meer uitstekende redenen dus om de overstap te maken naar LED verlichting!  

50.000 branduren

Je zult vele jaren plezier hebben aan dit Noxion product. Even een snelle rekensom: wanneer de LED Tube gemiddeld 10 uur per dag brandt, dan heb je er ruim 16 jaar plezier van. Nog meer goed nieuws is dat je diezelfde periode geen onnodige kosten hebt aan vervanging en onderhoud. Je bespaart dus niet alleen op je energierekening. Ter vergelijking: een convenionele TL buis gaat gemiddeld 10.000 branduren mee. 

Conventioneel voorschakelapparaat (VSA)

Deze Noxion LED TL buis wordt standaard geleverd inclusief LED starter. Dat wil zeggen dat deze LED verlichting alleen werkt in een conventioneel TL armatuur. Hou er bij het vervangen rekening mee dat je naast de oude TL verlichting ook de bijbehorende starter vervangt voor de nieuwe LED starter. Verder kun je deze Avant LED Tube rechtstreeks aansluiten op het stroomnetwerk (220-240 Volt).  

Slimme gradenbundel

Dat deze Avant LED Tube slim omgaat met het verspreiden van licht bewijst de smallere gradenbundel van 160°. Dat zit zo: conventionele TL-verlichting schijnt 360º rond. Dat is eigenlijk zonde, want op het plafond is er geen licht nodig. Bovendien gaat er zo sneller vermogen verloren. Dit Noxion product verdeelt zijn lichtopbrengst veel praktischer, namelijk alleen naar beneden en de zijkanten. Ook is deze LED Tube roteerbaar! 

High Output (HO)

In de benaming van deze LED Tube staat Extreme HO. Daarbij staan de letters HO voor 'High Output'. Dat wil zeggen dat dit product een extreem hoge lichtopbrengst bezit. Dat kun je onder meer zien aan de hoge Lumen/Watt verhouding van 150. Bij een conventionele TL-buis ligt dit getal rond de 85. Tel uit je winst!

Geen flikkering meer

Conventionele TL-verlichting heeft enkele seconden opstarttijd nodig wanneer het licht wordt aan gezet. Je ziet dan vrijwel altijd een flikkering van het licht. Hierdoor kunnen mensen last krijgen van klachten als hoofdpijn of migraine. Het goede nieuws is dat deze Noxion Avant LED Tube meteen volledig brandt en dus ook geen flikkering geeft.

6500 Kelvin: Daglicht

Een kleurtemperatuur van 6500 Kelvin geeft een lichtkleur af dat overeenkomt met daglicht. Deze lichtkleur is vooral geschikt voor werksituaties en/of omgevingen waarbij er met details wordt gewerkt en waar veel natuurlijk licht van cruciaal belang is. Denk daarbij aan een operatiekamer, een laboratorium of een drukkerij. Er moet met volledige focus kunnen worden gewerkt.

5 jaar all-in garantie

Bij een goed product hoort vanzelfsprekend een goede service. Daarom krijg je bij de aanschaf van deze Noxion Avant LED Tube een all-in garantie van 5 jaar. Voor vragen en/of opmerkingen over dit Noxion product kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen