• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 7 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen

Noxion LED 3-fase Railspot 3-Phase Accento 35W 930 36D Grijs | Hoogste Kleurweergave - Vervanger voor 70W CDM

 97,22  79,99 excl. BTW incl. BTW
+  0,36 Verwijderingsbijdrage
6 mei op voorraad.

Gratis verzending vanaf € 121 incl. BTW€ 100 excl. BTW

Grotere hoeveelheid nodig?
Please wait, adding to cart...

Specificaties Noxion LED 3-fase Railspot 3-Phase Accento 35W 930 36D Grijs | Hoogste Kleurweergave - Vervanger voor 70W CDM

Beschrijving Noxion LED 3-fase Railspot 3-Phase Accento 35W 930 36D Grijs | Hoogste Kleurweergave - Vervanger voor 70W CDM

Strakke uitstraling

De grijze Noxion LED Railspot Accento staat voor functionaliteit en een strak aluminium design. Deze LED Railarmatuur is een efficiënte vervanger voor bestaande CDM armaturen van 35W en 70W. Bovendien bespaar je met deze Accento railspot ruim 50% aan energiekosten ten opzichte van conventionele railstralers.

Slim Design

De Noxion Accento is zo ontworpen dat de driver en de LED spot in één behuizing is geïntegreerd. Dit geeft de railspot een eigentijdse en moderne uitstraling. Verder kan de Accento worden aangesloten op alle bestaande en nieuwe railstystemen op fase 0, 1, 2 en 3. Ook is deze railstraler bijzonder flexibel. Je kunt hem namelijk tot 90 graden kantelen en tot maarliefst 355 graden draaien. Hierdoor kun je elk gewenst object van een ruimte naar eigen wens en smaak verlichten. 

Breed toepassingsgebied

Vanwege zijn hoge mate van bewegingsvrijheid kan de Noxion LED Railspot Accento op diverse plekken worden gebruikt. Goede voorbeelden hiervan zijn de horeca, retail, showrooms of bij je thuis. Ook zie je railstralers geregeld hangen in musea of bij kunstgalerijen.

Eenvoudige installatie

Het installeren van de railstraler is eenvoudig. Dankzij zijn handige kliksysteem bevestig je de Accento binnen enkele seconden aan de betreffende rail. Dit zorgt er ook voor dat je de railstraler binnen no-time op een andere positie op de rail kunt verplaatsen. Wanneer je de Accento aan de rail bevestigd is deze bovendien direct aangesloten op de electriciteit (220 Volt).

Lange levensduur

De Noxion Accento blinkt onder meer uit vanwege zijn levensduur van zo'n 50.000 uur. Wanneer de railstraler gemiddeld zo'n 8 uur per dag zou branden, gaat deze tot wel 17 jaar mee. Ten opzichte van conventionele verlichting bespaar je daarmee flink in onderhouds- en vervangingskosten. Bovendien wordt je energierekening aanzienlijk lager. Dat heeft onder andere te maken met het energielabel (A++) van de Accento. Dit is het op één na hoogste energielabel qua zuinigheid. Wij doen er zelf nog een schepje bovenop, want we geven je vanaf het moment van aankoop 5 jaar garantie

Hoge kleurweergave

De CRI (colour rendering index) van de de Noxion Accento is met 90+ ontzettend hoog. Dit aantal betekent dat alles wat wordt verlicht een natuurlijke kleur krijgt. Voor het verlichten van onder andere kleding, voedsel of kunstwerken is dit erg prettig. Verder geeft de Accento een warm wit licht. 

 

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
0543-534822