Vorige

Noxion LED Batline Connect

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Beschrijving Noxion LED Batline Connect

De Noxion LED Batline Connect zijn compacte battens of montagebalken die perfect zijn als opbouwarmatuur om te gebruiken in plekken zoals een magazijn, opslagplaats, supermarkt en parkeergarage. Het unieke aan de Noxion LED Battens in de Connect serie, is dat ze koppelbaar aan elkaar zijn. Dit betekent dat je een lange lijn montagebalken eenvoudig aan elkaar kunt monteren. Hierbij heb je in deze categorie de keuze tussen Noxion battens die 12 keer koppelbaar zijn en zelfs LED battens die 20 keer koppelbaar zijn. Alle Battens hebben een stralingshoek van 100 graden. 

Veel variatie

De Noxion LED Batline Connect montagebalken zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Van 30cm, 60 en 90cm tot lange balken van maarliefst 120 en 150cm. Daarnaast heb je bij de Noxion LED Battens de keuze uit meerdere kleurtemperaturen. Hierbij kun je denken aan warm wit (3000K), wat een gezellige sfeer creëert in bijvoorbeeld winkels. Ook kun je kiezen voor koel wit (4000K), wat een positieve bijdrage heeft aan productiviteit in kantooromgevingen. Tot slot kun je gaan voor daglicht wit (6500K). Dit geeft het helderste licht, wat vooral van belang is in bijvoorbeeld operatiekamers of drukkerijen.

Installatiegemak

Dit complete armatuur wordt plug & play aangeleverd, inclusief flikkervrije geïntegreerde LED driver. Daarnaast ontvang je diverse accessoires die je helpen bij een snelle installatie, zoals een aansluitsnoer, koppelsnoer, RVS montageklemmen en een schakelaar. Installatie van de battens is een fluitje van een cent. Je start met het verwijderen van de oorspronkelijke conventionele verlichting uit het bestaande armatuur. Vervolgens klik je de Noxion LED Batline op het bestaande armatuur en deze klem je vast met de montageklemmen.

Voordelen van LED verlichting

De Noxion Connect LED battens genieten alle voordelen van LED verlichting. Dit houdt in dat ze zeer energie-efficiënt omgaan met energie, vergeleken met conventionele verlichting. Je kunt al gauw 50% aan energiekosten besparen. Daarnaast hebben ze een lange levensduur van gemiddeld 30.000 branduren. Hierdoor zal je voor flink wat jaren plezier hebben aan deze compacte battens!

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen