• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending Vanaf €75,- (excl. btw)€91,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
    LED oplossingen
Noxion LED Breedstraler Basic 3000K 10W
Noxion LED Breedstraler Basic 3000K 10W
 12,52  9,99 excl. BTW incl. BTW

Noxion LED Breedstraler Basic 3000K 10W

 12,52  9,99 excl. BTW incl. BTW
+  0,36 Verwijderingsbijdrage
Voor 23:59 besteld, vandaag verstuurd + gratis verzending vanaf € 91 incl. BTW€ 75 excl. BTW
Grotere hoeveelheid nodig?
Please wait, adding to cart...

Specificaties Noxion LED Breedstraler Basic 3000K 10W

Beschrijving Noxion LED Breedstraler Basic 3000K 10W

Stevig en robuust

Deze 10 Watt zwarte Noxion LED Breedstraler is de perfecte vervanger voor 48 Watt traditionele hogedruk-natrium en halogeen schijnwerpers. Bovendien is deze lamp bij uitstek geschikt voor buitengebruik, vanwege zijn polycarbonaat behuizing en een IP65 waarde. Dit betekent dat de Breedstraler goed bestand is tegen stof en water. Ook krijg je van ons 3 jaar all-in garantie! 

Breed toepassingsgebied

De Noxion LED Breedstraler Basic is zeer geschikt voor het verlichten van grote buitengebieden zoals sportvelden, bouwterreinen of gevels van gebouwen. De lamp geeft een symmetrische verlichting en is uitgerust met een lichtbundel van 100°. In de praktijk wil dat zeggen dat een gelijke lichtbundel over een groot oppervlak schijnt. Met 3000K (Kelvin) geeft de lamp een warm wit licht af.

Eenvoudige installatie en configuratie

De lamp is uitgerust met een lampvoet. Deze kan met schroeven worden bevestigd aan onder andere een muur of kan staand worden gemonteerd. Geregeld wordt een Breedstraler op daken van gebouwen bevestigd. Vanwege zijn hoge lichtopbrengst is deze ook geschikt als lichtmast op een bouwplaats of sportveld. 

Zuinig en efficiënt

Met ruim 30.000 branduren ben je met deze lamp verzekerd van een aanzienlijke besparing op onderhouds- en vervangingskosten. Even een kort rekensommetje; wanneer de Noxion LED Breedstraler elke dag 8 uur zou branden, dan heb je er ruim 10 jaar plezier van! De Breedstraler is op simpele wijze dynamisch in te stellen, waardoor de verlichting alleen brandt wanneer dat ook daadwerkelijk nodig is. Mede dankzij deze configuratie bespaar je al gauw zo’n 70% op je energiekosten.

Opties

Let op: deze breedstraler is niet uitgerust met een sensor. Klik hier voor ons overzicht van Breedstralers die wel een sensor bevatten.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
0543-534822

Wij antwoorden z.s.m.