• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 7 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen
Noxion LED Breedstraler Basic 3000K 20W
Noxion LED Breedstraler Basic 3000K 20W
 16,15  12,99 excl. BTW incl. BTW

Noxion LED Breedstraler Basic 3000K 20W

 16,15  12,99 excl. BTW incl. BTW
+  0,36 Verwijderingsbijdrage
Voor 22:00 besteld, vandaag verstuurd + gratis verzending vanaf € 121 incl. BTW€ 100 excl. BTW
Grotere hoeveelheid nodig?
Please wait, adding to cart...

Specificaties Noxion LED Breedstraler Basic 3000K 20W

Beschrijving Noxion LED Breedstraler Basic 3000K 20W

Sterk en robuust

Deze 20 Watt zwarte Noxion LED Breedstraler is de perfecte vervanger voor 80 Watt traditionele hogedruk-natrium en halogeen schijnwerpers. Bovendien is deze lamp uitermate geschikt voor buitengebruik, vanwege zijn polycarbonaat behuizing en een IP65 waarde. Dit betekent dat de Breedstraler goed bestand is tegen stof en water. Tevens krijg je van ons 3 jaar all-in garantie! 

Breed toepassingsgebied

De Noxion LED Breedstraler Basic is met name geschikt voor het verlichten van grote buitengebieden. Denk daarbij aan sportvelden, bouwterreinen of gevels van gebouwen. De lamp geeft een symmetrische verlichting en is uitgerust met een lichtbundel van 100°. In de praktijk wil dat zeggen dat een gelijke lichtbundel over een groot oppervlak schijnt. Met 3000K (Kelvin) geeft de lamp een warm wit licht af. 

Eenvoudige installatie en configuratie

De lamp is geproduceerd met een lampvoet. Deze kan met schroeven worden bevestigd aan onder andere een muur of kan staand worden gemonteerd. Vanwege zijn hoge lichtopbrengst is de Breedstraler ook geschikt als lichtmast op een bouwplaats of sportveld. 

Zuinig en efficiënt

Met zo'n 30.000 branduren ben je met deze lamp zeker van een aanzienlijke besparing op onderhouds- en vervangingskosten. Een kort rekensommetje; wanneer de Noxion LED Breedstraler elke dag 8 uur zou branden, dan gaat deze ruim 10 jaar mee! De Breedstraler is op simpele wijze en dynamisch in te stellen, waardoor de verlichting alleen brandt wanneer dat ook wenselijk is. Daardoor bespaar je al snel zo’n 70% op je energiekosten.

Opties

Let op: deze breedstraler is niet uitgerust met een sensor. Klik hier voor ons overzicht van Breedstralers die wel een sensor bevatten.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
0543-534822