• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 7 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen

Noxion LED Breedstraler Basic 3000K 20W | met Sensor

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
0543-534822
Please wait, adding to cart...

Specificaties Noxion LED Breedstraler Basic 3000K 20W | met Sensor

Beschrijving Noxion LED Breedstraler Basic 3000K 20W | met Sensor

Sterk en betrouwbaar

Deze 20 Watt zwarte Noxion LED Breedstraler met sensor vervangt 80 Watt traditionele hogedruk-natrium en halogeen schijnwerpers. Onder andere vanwege zijn polycarbonaat behuizing en hoge IP waarde (IP65) is deze lamp zeer geschikt voor buitengebruik. De Breedstraler is goed bestand tegen stof en water. Bovendien ben je bij budgetlight.nl zeker van 3 jaar all-in garantie

Grote lichtbundel

De Noxion LED Breedstraler Basic is perfect geschikt voor het verlichten van grote buitengebieden zoals sportvelden, bouwterreinen of gevels van gebouwen. De lamp geeft een symmetrische verlichting en is uitgerust met een lichtbundel van 100°. In de praktijk wil dat zeggen dat een gelijke lichtbundel over een groot oppervlak schijnt. Met 3000K (Kelvin) geeft de lamp een warm wit licht af. Het is een vaak gekozen kleurtemperatuur op budgetlight.nl.

Eenvoudige installatie en configuratie

De lamp is uitgerust met een lampvoet. Deze kan met schroeven worden bevestigd aan onder andere een muur of kan eventueel staand worden gemonteerd. Vanwege zijn hoge lichtopbrengst is deze ook geschikt als lichtmast op een bouwplaats of sportveld. Deze Noxion Breedstraler wordt doorgaans aangesloten met een 3-polige Push-in connector. 

Goed voor uw energierekening

Met ruim 30.000 branduren ben je met deze lamp verzekerd van een aanzienlijke besparing op onderhouds- en vervangingskosten. Even een kort rekensommetje; wanneer deze Noxion LED Breedstraler met sensor elke dag 8 uur zou branden, dan heb je er ruim 12 jaar plezier van! 

Effectief te gebruiken sensor 

De sensor van deze Noxion Breedstraler is op simpele wijze in te stellen, waardoor de verlichting alleen brandt wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Ook kun je de lamp indien gewenst vanaf een bepaald tijdstip laten branden. Mede daardoor bespaar je zo’n 70% op je energiekosten.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 1 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
1 of the 1 reviews have been collected by Trustpilot
Eenvoudig aan te sluiten en doet wat het moet doen