• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 7 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen

Noxion LED Breedstraler Basic 4000K 10W | met Sensor

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
0543-534822
Please wait, adding to cart...

Specificaties Noxion LED Breedstraler Basic 4000K 10W | met Sensor

Beschrijving Noxion LED Breedstraler Basic 4000K 10W | met Sensor

Sterk en robuust

Deze 10 Watt zwarte Noxion LED Breedstraler met sensor is de perfecte vervanger voor 48 Watt traditionele hogedruk-natrium en halogeen schijnwerpers. Bovendien is deze lamp bij uitstek geschikt voor buitengebruik, vanwege zijn polycarbonaat behuizing en IP65 waarde. Dit betekent dat de Breedstraler goed bestand is tegen stof en water. Daarnaast ben je bij budgetlight verzekerd van 3 jaar all-in garantie

Breed toepasbaar

De Noxion LED Breedstraler Basic is eveneens prima geschikt voor het verlichten van grote buitengebieden zoals sportvelden, bouwterreinen of gevels van gebouwen. De lamp geeft een symmetrische verlichting en is uitgerust met een lichtbundel van 100°. In de praktijk wil dat zeggen dat een gelijke lichtbundel over een groot oppervlak schijnt. Met 4000K (Kelvin) geeft de lamp een koel wit licht af. Het is de meest gekozen kleurtemperatuur. 

Simpele installatie en configuratie

De lamp is uitgerust met een lampvoet. Deze kan met schroeven worden bevestigd aan onder andere een muur of kan indien gewenst staand worden gemonteerd. Geregeld wordt een Breedstraler op daken van gebouwen bevestigd. Vanwege zijn hoge lichtopbrengst is deze ook geschikt als lichtmast op een bouwplaats of sportveld. Deze Noxion Breedstraler sluit je aan met een 3-polige Push-in connector. 

Zuinig en duurzaam

Met ruim 30.000 branduren ben je met deze lamp verzekerd van een aanzienlijke besparing op onderhouds- en vervangingskosten. Even een kort rekensommetje; wanneer deze Noxion LED Breedstraler met sensor elke dag 8 uur zou branden, dan heb je er ruim 10 jaar plezier van! 

Effectieve sensor 

De sensor van deze Noxion Breedstraler is op simpele wijze in te stellen, waardoor de verlichting alleen brandt wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Ook kun je de lamp indien gewenst vanaf een bepaald tijdstip laten branden. Mede daardoor bespaar je al gauw zo’n 70% op je energiekosten.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 1 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
1 of the 1 reviews have been collected by Trustpilot
mooie kleine lamp, heb deze nog niet aangesloten, snoer is niet al te lang, moet ik nog verlengen