• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending Vanaf €75,- (excl. btw)€91,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
    LED oplossingen
Noxion LED Breedstraler Basic 4000K 30W
Noxion LED Breedstraler Basic 4000K 30W
 24,62  19,99 excl. BTW incl. BTW

Noxion LED Breedstraler Basic 4000K 30W

 24,62  19,99 excl. BTW incl. BTW
+  0,36 Verwijderingsbijdrage
19 januari op voorraad.

Gratis verzending vanaf € 91 incl. BTW€ 75 excl. BTW

Grotere hoeveelheid nodig?
Please wait, adding to cart...

Specificaties Noxion LED Breedstraler Basic 4000K 30W

Beschrijving Noxion LED Breedstraler Basic 4000K 30W

Regen en wind? Geen probleem! 

Deze 30 Watt zwarte Noxion LED Breedstraler (4000K) is een uitstekende vervanger voor 120 Watt traditionele hogedruk-natrium en halogeen schijnwerpers. Tevens is de lamp prima geschikt om buiten te gebruiken, vanwege zijn polycarbonaat behuizing en een IP65 waarde. Dit betekent dat de Breedstraler goed bestand is tegen stof en water. Bovendien krijg je van ons 3 jaar all-in garantie

Breed toepassingsgebied

De Noxion LED Breedstraler Basic is vooral geschikt voor het verlichten van grote buitengebieden. Voorbeelden daarvan zijn sportvelden, bouwterreinen of gevels van gebouwen. De lamp geeft een symmetrische verlichting en een lichtbundel van 100°. In de praktijk wil dat zeggen dat een gelijke lichtbundel (in dit geval dus van 100°) over een groot oppervlak schijnt. Met 4000K (Kelvin) geeft de lamp een koel wit licht af. Dit een kleurtemperatuur die het vaakst wordt gekozen op budgetlight.nl. 

Eenvoudige installatie en configuratie

De lamp wordt standaard geleverd met een lampvoet, welke met schroeven kan worden bevestigd aan onder andere een muur. Tevens kan deze staand worden gemonteerd. Vanwege zijn hoge lichtopbrengst is de Breedstraler ook geschikt als lichtmast op een bouwplaats of sportveld

Zuinig en efficiënt

Met ruim 30.000 branduren ben je met deze lamp zeker van een aanzienlijke besparing op onderhouds- en vervangingskosten. Een kort rekensommetje; wanneer de Noxion LED Breedstraler elke dag 8 uur zou branden, gaat deze tot wel 10 jaar mee! De Breedstraler is eenvoudig en dynamisch in te stellen, waardoor de verlichting alleen brandt wanneer je dat wil. Daardoor bespaar je al gauw 70% aan energiekosten.

Opties

Let op: deze breedstraler is niet uitgerust met een sensor. Klik hier voor ons overzicht van breedstralers die wel een sensor bevatten.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
0543-534822

Wij antwoorden z.s.m.