Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED Breedstraler Zwart 80W 8000lm 100D - 830 | IP66 - Symmetrisch

Specificaties LED Breedstraler Zwart 80W 8000lm 100D - 830 | IP66 - Symmetrisch

Beschrijving LED Breedstraler Zwart 80W 8000lm 100D - 830 | IP66 - Symmetrisch

Betrouwbare en stevige uitstraling

Met LED verlichting van Budgetlight zit je goed! En dat geldt zonder meer voor deze Budgetlight LED Floodlight Beam. Dit duurzame en betrouwbare model van 80 Watt is de LED vervanger van traditionele HPI/HQI Floodlights van 250 Watt. Dit zwarte opbouwarmatuur is uitgerust met een aluminium behuizing en een brede gradenbundel van 46x98, waar symmetrisch licht uit komt. Hiermee kunnen grote oppervlakten van licht worden voorzien, zoals bouwterreinen, reclameborden, sportvelden of gevels van gebouwen. 

Flexibel en eenvoudig te plaatsen

Een groot voordeel van deze Budgetlight LED Floodlight Beam is dat deze volledig stof- en waterdicht is. Dit maakt deze breedstraler perfect geschikt voor buitengebruik. Ook is dit armatuur vandalismebestendig. Alle LED’s zijn van Philips, evenals de ingebouwde Xitanium driver. Met de verstelbare beugel heb je de flexibiliteit om deze Budgetlight LED Floodlight te kantelen, om zo het gewenste lichteffect te creëren. Aansluiten kan rechtstreeks op 220-240 volt en doe je via de 3-polige Push-in connector. Dimbaar is deze breedstraler overigens niet! 

Ruim 24 jaar uitstekend licht

Je bent met deze zuinige Budgetlight LED breedstraler jarenlang verzekerd van kwalitatief hoogwaardige verlichting. Zo gaat het zo’n 70.000 branduren mee. Als deze LED verlichting gemiddeld zo’n 8 uur zou branden, dan heb je er ruim 24 jaar plezier van! Daarnaast verliest deze breedstraler gedurende zijn levensduur vrijwel geen vermogen, vanwege de power factor van >0,95. Je kunt al gauw 50% op je maandelijkse energiekosten besparen. Bovendien draag je een steentje bij aan een schoner milieu! 

Lange garantieperiode

De kleurtemperatuur van dit model is 3000 Kelvin. In de praktijk geeft dat een warm wit licht. Vanwege de hoge lichtopbrengst worden kleuren op natuurlijke wijze weergegeven. Ook wanneer het donker is. Als klap op de vuurpijl geven wij je bij de aanschaf van deze Budgetlight breedstraler 5 jaar all-in garantie. Zijn er vragen of opmerkingen over dit product, wil je een offerte aanvragen of kunnen wij je ergens anders mee helpen? Neem dan contact met ons op! Dat kan via telefoon of e-mail.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 5 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.