• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending Vanaf €75,- (excl. btw)€91,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
    LED oplossingen

Noxion LED Dimmer RLC 0-150W 230V

Please wait, adding to cart...

Specificaties Noxion LED Dimmer RLC 0-150W 230V

Beschrijving Noxion LED Dimmer RLC 0-150W 230V

Slimme en krachtige LED dimmer

Deze Noxion LED dimmer switch is perfect geschikt voor nieuwe en bestaande installaties. Het werkt met alle fase dimbare lichtbronnen. Ook past de Noxion dimmer op veel verschillende afdekramen. Hierdoor kun je een afdekplaat kiezen die het beste bij een bepaalde kleur of stijl/inrichting past.

Meerdere opties

Fase dimmers snijden de spanning af die het licht bereikt om op die manier te kunnen dimmen. Dat kan op twee verschillende manieren. Enerzijds via Leading edge (fase aansnijding). Hierbij wordt de eerste helft van de voltage golf afgesneden. Anderzijds via Trailing edge (fase afsnijding). Hierbij wordt de tweede helft van de voltage golf afgesneden.

Deze Noxion RLC LED dimmer is geschikt voor afdekramen van diverse merken (Hager Berken, Busch-Jaeger, Gira, JUNG, Schneider-Merten, Niko en PEHA). Dit geeft je de mogelijkheid om een afdekplaat te kiezen die het best aansluit op je eigen stijl, wensen en interieur. 

De beste dim prestaties

De Noxion LED dimmer is uitgerust met een schakelaar. Daarmee kun je kiezen tussen fase aansnijding dimmen of fase afsnijding dimmen. Dat ligt helemaal aan je persoonlijke voorkeur. Een dimmer met fase afsnijding levert doorgaans betere dim prestaties. Verder zorgt het soft start systeem ervoor dat je de betreffende verlichting zijn volledige levensduur kan gebruiken.

Groot bereik

Je kunt LED lampen van 0 tot 150W op deze dimmer aansluiten. Ook werken halogeen- of gloeilampen op deze Noxion dimmer. In dat geval is het maximale vermogen 300 Watt! 

Veilig

Qua gebruik is deze LED dimmer ontzettend veilig. Het heeft onder andere een ingebouwde beveiliging die bestand is tegen kortsluiting, overbelasting en extreme temperaturen. Verbinding maakt deze dimmer via een zogeheten tweedraads aansluiting. Het is aan te raden om het installeren van deze dimmer op een netvoeding (230V) te laten doen door een elektricien.

2 jaar all-in garantie

Bij de aanschaf van deze Noxion LED dimmer ontvang je 2 jaar all-in garantie. Heb je een vraag of een opmerking over dit product? Aarzel dan niet en neem contact met ons op

 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
0543-534822

Wij antwoorden z.s.m.