Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Gratis verzending vanaf €123,- (excl. btw)€150,- (incl. btw)

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Noxion LED Downlight Opto 22W 2200lm 90D - 830 | 129mm - IP40 - Dali Dimbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties Noxion LED Downlight Opto 22W 2200lm 90D - 830 | 129mm - IP40 - Dali Dimbaar

Beschrijving Noxion LED Downlight Opto 22W 2200lm 90D - 830 | 129mm - IP40 - Dali Dimbaar

Dimbare downlight 3000K

Deze Noxion downlight heeft de lichtkleur warm wit. Het is de ideale lichtkleur voor ruimtes waar een beetje sfeer gewenst is, maar deze is ook te gebruiken voor hallen, gangen en algemene ruimtes. De Opto downlight is daarbij dimbaar. Hierdoor kun je het licht dimmen totdat de gewenste sfeer is gecreëerd.

90° verlichting met IP40

Downlights verlichten ruimtes met een bepaalde gradenbundel. Hierbij geldt: hoe groter de stralingshoek van het licht, hoe groter de oppervlakte die verlicht wordt. Deze lamp heeft een gradenbundel van 90. Daarbij heeft de LED downlight een IP-waarde van 40. IP40 betekent dat de lamp beschermd is tegen contact met vaste voorwerpen, maar niet waterbestendig is. De lamp is dus niet geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes of om buiten te plaatsen.

Langdurig en energiezuinig verlichten

Met een levensduur van 70.000 uur gaat deze Noxion Downlight Opto 7 keer langer mee dan de oude PL-C en Dulux lampen. Hierdoor hoef je jarenlang geen vervanging te kopen. Daarbij heeft de downlight een vermogen van 22W, wat 2x26W aan PL-C of Dulux lampen vervangt. Hierdoor bespaar je zo’n 60% op jouw energiekosten. Deze LED verlichting is dan ook voorzien van energielabel A.

Eenvoudige installatie

Deze downlight heeft een zaagmaat van 200mm en is te plaatsen in systeem-, stucwerk- en gipsplafonds. Stap je over naar een LED downlight? Zorg dat je LED armatuur dezelfde afmetingen heeft. Zo kun je de oude armatuur 1 op 1 vervangen met het nieuwe armatuur. Handig toch?

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.