Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Gratis verzending vanaf €123,- (excl. btw)€150,- (incl. btw)

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Noxion LED Downlight Soleil CRI>90 30W 2585lm 90D - 930 | 215mm - IP44 - Hoogste Kleurweergave

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties Noxion LED Downlight Soleil CRI>90 30W 2585lm 90D - 930 | 215mm - IP44 - Hoogste Kleurweergave

Beschrijving Noxion LED Downlight Soleil CRI>90 30W 2585lm 90D - 930 | 215mm - IP44 - Hoogste Kleurweergave

Duurzaam, efficiënt en energiezuinig

Deze Noxion LED Downlight Soleil mag absoluut worden bestempeld als armatuur van zeer hoge kwaliteit! Je kunt er vele kanten mee op en je bent zeker van LED verlichting die dankzij zijn 50.000 branduren meer dan twintig jaar op volle kracht schijnt. Vanaf het allereerste moment ga je bovendien besparen op het gebied van energie, onderhoud en vervanging. Deze LED downlight van Noxion is de zuinige vervanger van conventionele DFL en PL-C downlights. Bij aanschaf krijg je 5 jaar Budgetlight garantie.

UGR<19

Dit armatuur is uitgerust met een UGR<19 waarde. Deze verblindingswaarde is verplicht voor onder meer scholen en kantoren. Dit is vastgelegd in Europese richtlijnen. In Nederland is dat vertaald in de NEN-EN 12464-1 normering. Vanwege de lage verblindingswaarde die een UGR<19 armatuur bezit kunnen werknemers en leerlingen zich de hele dag goed concentreren. Hou er rekening mee dat dit product een hoge lichtopbrengst heeft van meer dan 2500 lumen. Wij raden daarom af om deze LED downlight te plaatsen in kleinere ruimtes.

3000K- warm wit licht

Met de lichtkleur 3000K ervaar je in de praktijk een prettig en comfortabel licht, met een warme tint. Qua toepassingsgebied kun je diverse kanten op. Enkele voorbeelden: een kantine of aula, wachtruimte, kleedruimte, receptie/balie, foyer, museum, restaurant, theater, hotel of een gang/hal. Voor een kantoorwerkplek of klaslokaal raden wij LED Downlights in koel wit (4000 Kelvin) aan. Een ander kenmerk van dit Noxion product is dat deze spatwaterdicht is (IP44). Het installeren is eenvoudig. Dankzij de smalle rand past het armatuur perfect in systeem-, stuc- en pleisterplafonds. Controleer van tevoren wel altijd even of de zaagmaat in het plafond klopt. Het licht van dit armatuur schijnt in een hoek van 90 graden. De ingebouwde pc-diffusor continue zorgt voor een comfortabele lichtweergave. Je krijgt van ons een externe driver meegeleverd.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.