Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Gratis verzending vanaf €123,- (excl. btw)€150,- (incl. btw)

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Noxion LED Downlight Vero 20W 2000lm 90D - 840 | 200mm - Aluminium Reflector

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties Noxion LED Downlight Vero 20W 2000lm 90D - 840 | 200mm - Aluminium Reflector

Beschrijving Noxion LED Downlight Vero 20W 2000lm 90D - 840 | 200mm - Aluminium Reflector

De kwaliteit van Noxion

Met de Noxion LED Downlight Vero Alu ben je verzekerd van een sterk en duurzaam inbouwarmatuur. Wat meteen opvalt is de smalle sierrand van deze downlight, die naadloos in elk systeem- gips- of stucplafond past. De LED Downlight Vero is onderdeel van de succesvolle Pronox serie van Noxion, die garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Niet voor niets is Noxion het snelst groeiende lichtmerk van Europa!

Breed toepasbaar

Je kunt met dit ronde Noxion inbouwarmatuur vele kanten op. Het is ideaal geschikt voor onder andere ziekenhuizen, kantoren, de retail en hotels. Deze Downlight Vero is de LED vervanger van conventionele armaturen met CFL- en PLC-verlichting van 2x26 Watt. Zelf verbruikt de Noxion LED Downlight Vero Alu slechts 20 Watt. Je bespaart dus al gauw 60% op je energiekosten! 

Let op de zaagmaat

Deze Noxion LED Downlight heeft een zaagmaat van 200mm. Check eerst in de betreffende ruimte(s) of deze maat overeenkomt met je huidige armatuur/downlight. De sterke RVS klemmen en de ingebouwde LED driver maken installatie een fluitje van een cent. Ook kun je deze Noxion downlight rechtstreeks aansluiten op het stroomnetwerk (220-240V). Binnen een paar minuten is de installatie voltooid! 

70.000 branduren

Je hebt een behoorlijke tijd plezier van dit Noxion inbouwarmatuur. Dat ligt met name aan de 70.000 branduren! Een kort rekensommetje: wanneer de downlight gemiddeld 8 uur per dag brandt, dan heb je er ruim 24 jaar plezier van! Die hele periode heb je dus geen omkijken meer naar je verlichting en komen vervangings- en onderhoudskosten ook te vervallen! Verder gaat er gedurende de levensduur van dit Noxion product nauwelijks vermogen verloren. Daar zorgt de hoge powerfactor (>0,90) voor. 

Koel wit licht

Elke LED lamp heeft een kleurtemperatuur. Dit drukken we uit in Kelvin. Deze Noxion LED Downlight Vero Alu geeft met 4000 Kelvin een koel wit licht. Dit is een kleurtemperatuur waarmee je vele kanten op kunt. Je kunt bij deze Downlight Vero serie ook kiezen voor 3000 Kelvin (warm wit). Klik hier om deze producten te bekijken.

5 jaar all-in garantie

Bij de aanschaf van deze Noxion Downlight Vero krijg je van ons 5 jaar all-in garantie. Heb je vragen/opmerkingen over dit product of wil je een offerte voor grotere aantallen ontvangen? Neem dan contact met ons op! We zijn je graag van dienst.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.