Menu
Categorieën
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen
Please wait, adding to cart...

Noxion LED Highbay Pro HACCP 200W 24000lm 90D | 1-10V Dimbaar - Vervangt 400W

 484,42  399,99 excl. BTW incl. BTW
+  0,36 Recyclingbijdrage
17 december op voorraad.

Gratis verzending vanaf € 121 incl. BTW€ 100 excl. BTW

Goed nieuws!
Er is een nieuwere versie van dit product. We zetten je product automatisch over naar het verbeterde product.

Specificaties Noxion LED Highbay Pro HACCP 200W 24000lm 90D | 1-10V Dimbaar - Vervangt 400W

Beschrijving Noxion LED Highbay Pro HACCP 200W 24000lm 90D | 1-10V Dimbaar - Vervangt 400W

Kwaliteit van Noxion

Met deze krachtige LED Highbay Pro HACCP van 200W laat A-merk Noxion zich opnieuw van zijn beste kant zien. De ontwerpers zijn niet alleen in geslaagd om een LED Highbay op de markt te brengen met een zeer hoge lichtopbrengst, maar ook bespaar je met dit duurzame (energielabel A++) LED product aanzienlijk op je energiekosten.

Bespaar 50% aan energiekosten

Hoeveel je daadwerkelijk aan energiekosten zult besparen? Dat is met deze Noxion LED Highbay tenminste 50%. Het is de LED vervanger van conventionele HID en HQL gasontladingslampen met een vermogen van 400W, terwijl het zelf een vermogen heeft van 200 Watt. Dat lagere verbruik levert je dus gegarandeerd een mooie besparing op!

Stofvrij 

Op de meeste Highbays zit na verloop van tijd een laagje stof. Bij deze Noxion LED Highbay is dat vanwege het slim ontworpen design niet het geval! Omdat de kap schuin naar beneden afloopt en nergens helemaal vlak is, vallen kleine stofdeeltjes meteen weer naar beneden. Dat zorgt er dus voor dat je geen onnodige kosten voor schoonmaak en onderhoud hoeft te maken. 

Voedingsmiddelenindustrie

Qua toepassingsgebied komt deze grijze Pro HACCP Highbay uitstekend tot zijn recht in de voedingsmiddelenindustrie. Dat heeft zoals al eerder genoemd te maken met het stofvrije element van dit pendelarmatuur, maar ook met de ultrahoge lichtopbrengst van liefst 24.000 Lumen. Hierdoor kun je deze Highbays op grote hoogte hangen (tot 14 meter), zonder dat de lichtsterkte afneemt. Aansluiten kan rechtstreeks op 220-240 Volt.

100.000 branduren

Een ander dik pluspunt van dit Noxion product is de ultra lange levensduur van liefst 100.000 branduren. In een gemiddelde werk- en/of productieomgeving brandt het licht iets meer dan 3000 uur per jaar. Als we het aantal branduren (100.000) delen door dit getal, dan komt er het getal 33 uit. Dat betekent dus dat je ruim 33 jaar plezier hebt van deze Noxion LED Highbay! Tel uit je winst! 

Geen onderhoudskosten meer

Kosten en onderhoud? Die zijn ook ruim 33 jaar niet aan de orde. Je bespaart dus niet alleen qua energieverbruik, maar ook op onderhouds- en vervangingskosten. Dat zorgt ervoor dat je de aanschafprijs van deze Noxion Highbay al snel weer zult terugverdienen. Bovendien bezit dit stevige LED armatuur een ultrahoge powerfactor van 0,95. Dit wil zeggen dat er gedurende de looptijd nauwelijks vermogen verloren gaat. Je hebt dus 33 jaar profijt van een zeer sterke lichtopbrengst.

4000 Kelvin : Koel wit licht

Met een kleurtemperatuur van 4000 Kelvin geeft deze LED Highbay een koel wit licht af. In de praktijk is dat een lichtkleur met een natuurlijke tint. Niet voor niks worden armaturen van 4000 Kelvin erg populair op onze website. Koel wit licht heeft namelijk een positief effect op de alertheid, productiviteit en focus van werknemers.

Kan tegen een stootje én tegen water

De IP waarde van een armatuur geeft de mate van waterdichtheid aan. Met IP66 zit je bij deze Noxion Highbay meer dan goed, want IP66 geeft aan dat dit armatuur volledig stof- en waterdicht is. Dit maakt het dus ook geschikt om buiten te gebruiken. Tevens bezit deze LED Highbay een IK10 waarde. Dat geeft aan dat dit pendelarmatuur vandalismebestendig is en dus uitstekend tegen een stootje kan! 

Nog meer energie besparen?

Dit Noxion armatuur is 1-10V te dimmen. Dat zorgt ervoor dat je een hogere energiebesparing kunt realiseren, omdat bij het dimmen de lichtintensiteit kan worden verlaagd. En dat heeft weer minder stroomverbruik tot gevolg. Snel verdiend dus!

5 jaar all-in garantie

We willen het beste voor onze klanten. Iedere dag weer. Daar hoort vanzelfsprekend ook een goede service bij. Daarom krijg je van Budgetlight bij de aanschaf van deze Noxion Highbay een all-in garantie van 5 jaar! Heb je een vraag of opmerking over dit product? Dan horen we uiteraard graag van je!

beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.