Vorige

Noxion LED Highbay Pro Linea

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Wattage

Beschrijving Noxion LED Highbay Pro Linea

De Noxion LED Highbay Pro Linea is een industriële pendelarmatuur die alle voordelen van LED technologie combineert met de expertise van Noxion. Bij Budgetlight kun je Noxion LED High Bays in vele varianten vinden. Dit varieert van High Bays met verschillende hoogtes in lichtopbrengst, verschillende dimtechnieken en gradenbundels. Dit maakt de Noxion LED High Bays of pendelarmaturen zeer veelzijdig en toepasbaar op verschillende omgevingen. De Noxion LED High Bays zijn efficiënte vervangers van conventionele en inefficiente 250/400 armaturen waarmee je eenvoudig tot wel 55% kunt besparen op je energiekosten. Daarnaast hebben de LED High Bays een enorm lange levensduur van 100.000 uur en een IP waarde van IP65, wat ze water en stofdicht maakt waardoor je ook geen zorgen hoeft te maken over onderhoud.

Toepassing
De Noxion LED Highbay Pro Linea is uitermate geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld magazijnen, hallen, productieruimten met hoogtes van 4 tot 14 meter. Dit komt door de hoge lichtopbrengst die bij de meest krachtige Noxion High Bay maar liefst 18.000 Lumen bedraagt. Wat de Noxion LED Highbay Pro Linea uniek maakt, is dat deze langwerpig van vorm is. Vaak zijn LED High Bays namelijk van ronde vorm. Dit maakt deze perfect voor het verlichten van de gangpaden in bijvoorbeeld magazijnen.

Dimbaar
Alle LED High Bays in deze groep zijn dimbaar. Dit kan echter bereikt worden op twee manieren. Zo zijn er 1-10V dimbare opties die een vermindering van je verlichtingskosten en energieverbruik kunnen bevorderen. Ook zijn er Noxion LED High Bays met een DALI systeem. DALI is een internationale standaard van communicatie tussen lichtregelaars en lichtbronnen waarmee je het hele verlichtingssysteem kunt bedienen. De voordelen van dimmen met een DALI systeem, is dat het zelfs nóg efficiënter is dan reguliere LED High Bays. Daarnaast is het met DALI makkelijker om individuele lichtbronnen in een groter systeem te controleren en in te stellen naar individuele smaak.

Service
Op de Noxion LED Highbay Pro Linea bieden wij bij Budgetlight een all-in garantie van 5 jaar. Heb je eventueel interesse in een offerte voor grotere hoeveelheden van de Noxion High Bays, of heb je nog verder advies nodig? Neem contact op met ons; wij staan je graag te woord!

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen