• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending Vanaf €75,- (excl. btw)€91,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
    LED oplossingen

Noxion LED Paneel Econox 60x60cm 4000K 32W | Vervanger voor 4x18W

Please wait, adding to cart...

Specificaties Noxion LED Paneel Econox 60x60cm 4000K 32W | Vervanger voor 4x18W

Beschrijving Noxion LED Paneel Econox 60x60cm 4000K 32W | Vervanger voor 4x18W

 

Efficiënter, duurzamer en beter!

De Noxion Econox LED panelen serie is de opvolger en verbeterde versie van het Noxion Delta Pro LED paneel. Zo profiteer je onder andere van een sterkere lichtopbrengst (Lumen/watt). Deze is ruim 30% hoger dan voorheen. Verder gaat dit ultrazuinige Noxion LED paneel ruim 70.000 branduren mee. Even een snel rekensommetje; wanneer het paneel elke dag zo’n 8 uur zou branden, dan heb je er ruim 25 jaar plezier van! Ook is de kwaliteit van het licht ten opzichte van conventionele verlichting stukken hoger. Onder andere vanwege het energielabel A+ bespaar je tot wel 58% op je maandelijkse energiekosten. Lekker snel verdiend nietwaar?

Vierkant en makkelijk

Dit Noxion Exonox LED paneel heeft een afmeting van 60x60cm. Dit is tegenwoordig de meest gangbare maat voor systeemplafonds. De installatie is dan ook een fluitje van een cent. Niet alleen omdat de zeer effectieve Philips Xitanium LED driver al is ingebouwd, maar ook kun je reeds bestaande panelen met TL verlichting in dezelfde afmeting simpel en 1-op-1 vervangen. Dit Noxion LED paneel heeft een vermogen van 32 Watt. Het vervangt conventionele TL armaturen van 4x18W.

Geen verlies van vermogen en kwaliteit

Omdat de buitenkant van deze Noxion Econox een PS (Polystyrene) optische afdekking heeft, treedt er gedurende de levensduur geen verkleuring van het licht en/of verbranding op. De plaat van dit LED paneel kan vanwege de optische behuizing namelijk niet warm worden en blijft continue gekoeld. Een ander kenmerk wat eruit springt is de hoge powerfactor van 0,90. Dit zorgt ervoor dat er gedurende de levensduur van dit LED paneel nauwelijks vermogen verloren gaat. 

Koel wit licht

Dit Noxion LED paneel heeft een kleurtemperatuur van 4000K, wat in de praktijk een koel wit licht afgeeft. Daarbij staat de ‘K’ voor Kelvin. Deze kleurtemperatuur komt regelmatig voor in ziekenhuizen, scholen en magazijnen. De UGR <22 verblidingsgraad is geschikt voor algemene ruimtes, dus dat vergroot direct het toepassingsgebied. De lichtbundel is 120 graden. Dat betekent dat het licht in elke ruimte zeer ruim wordt verspreid.

Lange garantieperiode

Bij Budgetlight willen we iedereen graag voorzien van de beste producten en service. Daarom krijg je bij de aanschaf van dit Noxion Econox LED paneel een all-in garantie van 5 jaar! Wil je graag een (zakelijke) offerte voor dit LED paneel ontvangen of heb je een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op! Onze adviseurs staan graag voor je klaar!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
0543-534822

Wij antwoorden z.s.m.