Menu
Categorieën
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen
Please wait, adding to cart...

Noxion LED Paneel Ecowhite V2.0 15W 1500lm 4000K 300X300

 19,78  15,99 excl. BTW incl. BTW
+  0,36 Recyclingbijdrage
Bestel vandaag, morgen verzonden + gratis verzending vanaf € 121 incl. BTW€ 100 excl. BTW
Goed nieuws!
Er is een nieuwere versie van dit product. We zetten je product automatisch over naar het verbeterde product.

Specificaties Noxion LED Paneel Ecowhite V2.0 15W 1500lm 4000K 300X300

Beschrijving Noxion LED Paneel Ecowhite V2.0 15W 1500lm 4000K 300X300

De kwaliteit van Noxion

Het Noxion LED Paneel Ecowhite V2.0 (UGR<22) maakt onderdeel uit van het steeds groter wordende assortiment van duurzame Noxion LED panelen! Met een Noxion Ecowhite V2.0 LED paneel ben je verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit, een hoge lichtopbrengst én een scherpe aanschafprijs, die je binnen no-time alweer hebt terugverdiend.

Start met energie besparen

Dit Ecowhite LED paneel van Noxion is de LED vervanger van conventionele TL armaturen van 3x10W. Zelf heeft dit LED paneel een vermogen van 15W. Dat is dus de helft minder, waardoor je gegarandeerd 50% aan energiekosten zult besparen. Verder is het A+ energielabel kenmerkend voor de zuinigheid van dit LED product. En dankzij de hoge powerfactor van (<0,90) gaat er niet of nauwelijks vermogen verloren. Kortom: dit Noxion LED Ecowhite paneel is een goede reden om over te stappen naar duurzame LED verlichting!

30.000 branduren

De innovatieve LED technologie en de 30.000 branduren van dit Noxion Ecowhite LED paneel zorgen voor een lange levensduur. Bij een dagelijks verbruik van gemiddeld 10 uur heb je ruim 10 jaar profijt van dit Noxion LED product. En dat betekent dat onderhouds- en vervangingskosten al die tijd kunnen worden weggestreept. Nóg meer besparingen dus! 

Breed toepasbaar

Dit LED paneel is zeer eenvoudig in standaard systeemplafonds van 30x30cm in te bouwen. Qua toepassingsgebied is dit Noxion product geschikt voor algemene ruimtes, zoals een hal, kantine, vergaderruimte of een foyer. Bovendien komt in die ruimtes de verblindingsgraad van UGR<22 goed tot zijn recht. Voor scholen en kantoren zijn LED panelen met een UGR<19 waarde verplicht. Dit is bepaald volgens de Europese EN 12464-1 normering. Hierdoor kunnen werknemers en leerlingen de hele dag optimaal blijven presteren en is er sprake van zo min mogelijk lichthinder. Klik hier om alle LED panelen met UGR<19 te bekijken.

Koel wit licht: 4000K

Dit Noxion LED paneel geeft in de praktijk een koel wit licht. Deze kleurtemperatuur kenmerkt zich onder andere vanwege het frisse en neutrale licht dat wordt uitgestraald. Dit geeft iedere ruimte een aangename werksfeer.

Makkelijk te installeren

De installatie van deze Noxion LED panelen is een fluitje van een cent. Je kunt ze rechtstreeks op de netstroom (220-240V) aansluiten. Ook is het mogelijk om meer dan 1 LED paneel tegelijk te installeren. Hiervoor heb je wel enkele accessoires nodig, zoals een aansluitkabel. Klik hier om alle Noxion accessoires te bekijken en klik hier voor ons assortiment van (Wieland / Euro) kabels en splitters. 

3 jaar all-in garantie

Bij Budgetlight hechten we veel waarde aan het leveren van een goede service. Daarom krijg je bij de aanschaf van deze Noxion LED Panelen 3 jaar all-in garantie.

beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.