Vorige

Noxion LED Paneel Ecowhite V2.0 30x120cm | UGR <19

Beschrijving Noxion LED Paneel Ecowhite V2.0 30x120cm | UGR <19

Topkwaliteit van Noxion

Met deze Noxion Ecowhite V2.0 LED Panelen laat A-merk Noxion zich opnieuw van zijn beste kant zien. Duurzaamheid, efficiëntie en zuinigheid staan voorop. En dat voor een ontzettend scherpe prijs! De LED panelen in deze Ecowhite serie vervangen conventionele TL armaturen van 2x36 Watt, terwijl ze zelf zijn uitgerust met een vermogen van 36 Watt. Een snelle rekensom geeft aan dat je met de helft minder aan vermogen dezelfde hoge lichtopbrengst bereikt. En niet minder belangrijk; je bespaart 50% op je energiekosten! Tel daar de 30.000 branduren bij op en je zit helemaal goed! Als deze LED panelen wekelijks gemiddeld 60 uur branden, dan heb je er ruim 10 jaar plezier van! En dat ook nog zonder kosten voor onderhoud en vervanging! Ook krijg je bij de aanschaf van deze Noxion LED Panelen 3 jaar all-in garantie.

UGR <19

Deze Ecowhite LED panelen zijn eenvoudig in standaard systeemplafonds van 30x120cm in te bouwen en zijn rechtstreeks aan te sluiten op de netstroom (220-240 Volt). Daarnaast bezitten ze een UGR<19 verblindingsgraad! Nederlandse werkplekken, waaronder kantoren en leslokalen, moeten zich tegenwoordig houden aan een Europese normering omtrent verlichting. Dat betekent onder meer minimale eisen voor lichtopbrengst of de verblindingsgraad (NEN 12464-1). Dat garandeert het comfort van werknemers en bezoekers. De maximale verblindingsgraad van UGR <19 is noodzakelijk voor een kantoor- en/of schoolomgeving.

Meerdere kleurtemperaturen

Qua kleurtemperatuur kun je kiezen uit drie opties: 

Warm wit licht: 3000K. Deze kleurtemperatuur is uitermate geschikt voor hallen, gangpaden, wachtruimtes en trappenhuizen. Voordelen van warm wit licht zijn het uitnodigende/warme karakter en een breed toepassingsgebied.

Koel wit licht: 4000 Kelvin. Dit geeft in de praktijk een koel wit licht. Deze kleurtemperatuur kenmerkt zich onder andere vanwege het natuurlijke en koele licht dat wordt uitgestraald. Verlichting van 4000K goed bevordert de concentratie en alertheid. Tevens stimuleert het de hersenactiviteit. 

Daglicht: 6500 Kelvin. Dit is een kleurtemperatuur die zoals de naam al zegt, overeenkomt met natuurlijk daglicht. LED Panelen van 6500K zijn ideaal in ruimtes waar details en kleuren erg relevant zijn, zoals een operatiekamer, tandartspraktijk, laboratorium of drukkerij. Alles wat in de betreffende ruimte gebeurt moet perfect zichtbaar zijn.

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen