Vorige

Noxion LED Paneel Louvre Excell G2 60x60cm UGR<19

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Beschrijving Noxion LED Paneel Louvre Excell G2 60x60cm UGR<19

De Louvre Excell G2 serie van Noxion combineert een elegant design met een hoge kwaliteit licht en alle voordelen van LED verlichting! Het Noxion LED paneel Louvre Excell G2 vervangt de conventionele TL armaturen van 4x14W. Doordat de Louvre Excell G2 LED panelen in deze categorie maar 38W verbruiken, bespaar je hierdoor maarliefst 39% op je energie! Het Noxion Louvre Excell G2 LED paneel heeft een formaat van 60x60cm en kan zeer eenvoudig geïnstalleerd worden in systeemplafonds van 60x60cm.

 

Kleurtemperaturen en UGR waardes
LED panelen van Noxion kunnen gebruikt worden in meerdere ruimtes. Verschillende ruimtes vragen om een andere atmosfeer. Dit kan onder andere bereikt worden door kleurtemperatuur. De Noxion Louvre Excell G2 LED panelen zijn daarom verkrijgbaar met verschillende kleurtemperaturen. Zo zijn er varianten beschikbaar met een warm witte kleurtemperatuur (3000K) wat veel gebruikt wordt in retail. Ook kun je de Noxion Louvre Excell G2 verkrijgen met een koel witte kleurtemperatuur (4000K) die goed werkt in een kantooromgeving om productiviteit te verhogen.

 

Naast de kleurtemperatuur, is de verblindingsgraad of UGR waarde ook belangrijk. Deze waarde duidt de mate van lichthinder en weerkaatsing van licht. Het Noxion LED paneel Louvre Excell G2 heeft een UGR waarde van UGR<19, wat het geschikt maakt volgens Europese richtlijnen (NEN 12464-1) voor een kantooromgeving. Medewerkers zullen zo namelijk geen last krijgen van eventueel licht die weerkaatst wordt door computerschermen.

 

Afwerking
  De Noxion LED panelen in de Louvre Excell G2 serie zijn afgewerkt met twee verschillende soorten reflectoren. Deze zorgen ervoor dat licht naar beneden gereflecteerd wordt. Zo kun je kiezen tussen een hoogglans reflector maar ook een matte reflector die het weerkaatste licht verzacht.

 

Drivers
  Vanwege de nauwe samenwerking met A-merken zoals Philips en Osram, zijn de Noxion LED panelen Louvre Excell G2 voorzien van een Philips of Osram driver. De hoogwaardige kwaliteit van deze drivers maakt een powerfactor van >0.95 mogelijk. Dit betekent dat het bijna geen energie verbruikt, waardoor je met deze drivers energie bezuinigt. Daarnaast heb je andere voordelen zoals een lage inschakelstroom bij de Philips driver of een snelle opsporing van fouten in het systeem bij de Osram driver.

 

Geïnteresseerd in meerdere hoeveelheden van het Noxion LED paneel Louvre Excell G2 of heb je verder advies nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen; we helpen je graag!

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen