Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Gratis verzending vanaf €123,- (excl. btw)€150,- (incl. btw)

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Noxion LED Paneel Pro 60x60cm 33W 4000K UGR<19 DALI | Vervangt 4x18W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties Noxion LED Paneel Pro 60x60cm 33W 4000K UGR<19 DALI | Vervangt 4x18W

Beschrijving Noxion LED Paneel Pro 60x60cm 33W 4000K UGR<19 DALI | Vervangt 4x18W

Energiebesparing van 50%
  Waar een TL-armatuur met 4 TL buizen 72W verbruikt, is dat bij het Noxion LED paneel Delta Pro veel minder. Het LED paneel verbruikt namelijk slechts 33W, wat resulteert in een energiebesparing van maar liefst 50%! Omdat er ook geen losse onderdelen in het LED paneel zitten, hoeft hier niet naar omgekeken te worden. Het LED paneel is dus ook onderhoudsvrij wat natuurlijk weer scheelt in de kosten.

 

Na 2 jaar het LED paneel terugverdiend!
  Door de energiebesparing van 50% vergeleken met de conventionele TL-armaturen, kun je al direct een verschil zien in je energiekosten. Gecombineerd met de lange levensduur van 70.000 (ruim 20 jaar in een gemiddelde bedrijfsomgeving) is het Noxion LED paneel een investering die zich binnen 2 jaar al heeft terugverdiend!

 

Levensduur van 70.000 branduren (ruim 20 jaar)
  Het Noxion LED paneel Delta Pro heeft een levensduur van 70.000 branduren. Stel dat de lampen in je kantoor 12 uur per dag branden. Dat loopt op naar 60 uur in de week en 3120 uur in het jaar. Dat zou betekenen dat het ruim 20 jaar lang optimaal zal branden! Vergeleken met TL-buizen die maar 20.000 uur branden, zal het Noxion LED paneel Delta Pro dus ongeveer 3,5 keer zo lang branden. Bovendien blijft bij een LED paneel de lichtopbrengst bijna zijn gehele levensduur gewaarborgd, waar dit bij conventionele TL-buizen al na 10.000 uur vermindert. Een goede investering dus voor de toekomst!

 

Energielabel A++
  Het Noxion LED paneel Delta Pro heeft het energielabel A++. Dat betekent dat deze zeer energie-efficiënt is en de LED verlichting ook voldoet aan de Europese richtlijnen voor gebruik in bijvoorbeeld kantoorruimtes.

 

Osram DALI Driver
  Vanwege de samenwerking van Noxion met A-merk Osram, is het Noxion LED paneel Delta Pro uitgerust met een Osram driver. De hoogwaardige kwaliteit van deze driver resulteert in een powerfactor van >0.95. Door dat de driver weinig energie verbruikt, bezuinig je energie! Bovendien bevat de driver DALI, een geavanceerd systeem die zorgt voor de controle van het licht. DALI maakt onder andere het aanpassen van de helderheid van het licht en snelle opsporing van storingen in het systeem mogelijk.

 

Koel-wit (4000K), geschikt voor kantoor
  Het Noxion LED paneel Delta Pro is verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen. Deze LED paneel is koel-wit van kleur (4000K) wat perfect is voor ruimtes waar concentratie gewenst is, zoals kantoorruimtes. Dit LED licht is namelijk comfortabel en vermoeit de ogen niet, waardoor medewerkers op hun best kunnen presteren.

 

Enorm snelle installatie
  Vanwege zijn slanke design en het feit dat het Noxion LED paneel Delta Pro exact dezelfde grootte is als de TL-armaturen, kan het zeer snel en eenvoudig geïnstalleerd worden.

 

Flikkervrij led verlichting
  Waar conventionele TL-buizen last kunnen hebben van flikkerend licht, heeft LED verlichting dit probleem niet. Het Noxion LED paneel Delta Pro is dan dus ook flikkervrij en aangenaam voor het oog.

 

Verblindingsgraad: zeer laag (UGR lager dan 19) en geschikt voor kantoorruimtes
  Omdat het natuurlijk belangrijk is dat medewerkers comfortabel en productief kunnen werken op het kantoor, zijn hiervoor Europese richtlijnen gesteld. Met een verblindingsgraad van UGR>19, voldoet het Noxion LED paneel Delta Pro volledig hieraan, en kunnen de medewerkers comfortabel hun werk doen zonder verblind te worden door weerkaatsende lichten!

 

5 jaar Budgetlight garantie
  Bij Budgetlight doen wij er alles aan om de beste service mogelijk te bieden. Daarom geldt op het Noxion LED paneel Delta Pro tot wel 5 jaar aan garantie!

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.