• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen

Noxion LED Paneel Pro HighLum 30x120cm UGR<19

Beschrijving Noxion LED Paneel Pro HighLum 30x120cm UGR<19

Het Noxion LED Paneel Pro Highlum is een efficiënte vervanger van conventionele TL armaturen van 2x36W. Deze Highlum LED panelen kunnen eenvoudig geplaatst worden in 30x120cm systeemplafonds. Door dat het Noxion LED Paneel Pro HighLum gebruik maakt van LED technologie, brengt het enkele voordelen met zich mee. Zo bezitten de HighLum LED panelen energielabel A+, wat betekent dat dit de meest efficiënte en zuinigste LED panelen zijn die je kunt vinden. Door conventionele armaturen te vervangen met Noxion HighLum LED panelen, kun je namelijk 40% energie besparen. Daarnaast gaan de Noxion HighLum LED panelen 70.000 uur mee wat betekent dat je zeer lang van ze kan genieten!

 

HighLum Serie
  De HighLum serie van Noxion is speciaal ontworpen voor omgevingen met zeer hoge plafonds. In deze omgevingen is meer dan >5000 Lumen (totale lichtopbrengst) nodig voor het behalen van 500 lux of meer. De HighLum LED panelen kunnen met een Lumen waarde van 5000 perfect geplaatst worden in deze omgevingen. Hierdoor kun je voor elke omgeving met Noxion verlichting genoeg licht creëren!

 

Philips LED Xitanium Driver
  Vanwege de samenwerking van Noxion met A-merk Philips, is het Noxion LED paneel Pro HighLum voorzien van een Philips Xitanium LED driver. De hoogwaardige kwaliteit van deze driver heeft veel voordelen. Zo maakt de Xitanium driver een powerfactor van >0.95 mogelijk. Door het lage energieverbruik van de driver bezuinig je zo energie. Daarnaast bevat de driver een zeer lage inschakelstroom. Wanneer je een groep LED panelen aanzet, hebben de armaturen eerst een stroom “boost” nodig om te werken. Deze initiële piek in energie kan nare gevolgen zoals kortsluiting veroorzaken. Omdat de inschakelstroom zeer laag is, is de initiële piek veel lager en kun je meerdere armaturen in een groep aansluiten.

 

Budgetlight service
  Op de Noxion HighLum LED panelen biedt Budgetlight een garantie van maar liefst 5 jaar. Ben je geïnteresseerd in een offerte voor meerdere hoeveelheden van de Noxion HighLum, of wil je meer informatie? Neem contact met ons op!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
0543-534822