Vorige

Noxion LED Paneel Pro HighLum 60x60cm UGR<19 | Vervangt 4x18W

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Beschrijving Noxion LED Paneel Pro HighLum 60x60cm UGR<19 | Vervangt 4x18W

Het Noxion LED Paneel Pro Highlum is een efficiënte vervanger van conventionele TL armaturen van 4x18W. Deze Highlum LED panelen kunnen eenvoudig geplaatst worden in 60x60cm systeemplafonds. Door dat het Noxion LED Paneel Pro HighLum gebruik maakt van LED technologie, brengt het enkele voordelen met zich mee. Zo bezitten de HighLum LED panelen energielabel A++, wat betekent dat dit de meest efficiënte en zuinigste LED panelen zijn die je kunt vinden. Door conventionele armaturen te vervangen met Noxion HighLum LED panelen, kun je namelijk 40% energie besparen. Daarnaast gaan de Noxion HighLum LED panelen 70.000 uur mee wat betekent dat je zeer lang van ze kan genieten!

 

HighLum Serie
De HighLum serie van Noxion is speciaal ontworpen voor omgevingen met zeer hoge plafonds. In deze omgevingen is meer dan >5000 Lumen (totale lichtopbrengst) nodig voor het behalen van 500 lux of meer. De HighLum LED panelen kunnen met een Lumen waarde van 5000 perfect geplaatst worden in deze omgevingen. Hierdoor kun je voor elke omgeving met Noxion verlichting genoeg licht creëren!

 

Philips LED Xitanium Driver
Vanwege de samenwerking van Noxion met A-merk Philips, is het Noxion LED paneel Pro HighLum voorzien van een Philips Xitanium LED driver. De hoogwaardige kwaliteit van deze driver heeft veel voordelen. Zo maakt de Xitanium driver een powerfactor van >0.95 mogelijk. Door het lage energieverbruik van de driver bezuinig je zo energie. Daarnaast bevat de driver een zeer lage inschakelstroom. Wanneer je een groep LED panelen aanzet, hebben de armaturen eerst een stroom “boost” nodig om te werken. Deze initiële piek in energie kan nare gevolgen zoals kortsluiting veroorzaken. Omdat de inschakelstroom zeer laag is, is de initiële piek veel lager en kun je meerdere armaturen in een groep aansluiten.

 

Budgetlight service
Op de Noxion HighLum LED panelen biedt Budgetlight een garantie van maar liefst 5 jaar. Ben je geïnteresseerd in een offerte voor meerdere hoeveelheden van de Noxion HighLum, of wil je meer informatie? Neem contact met ons op!

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen