Vorige

Noxion LED Paneel ProSpace IP44 60x60cm UGR<19 | Vervangt 4x18W

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Beschrijving Noxion LED Paneel ProSpace IP44 60x60cm UGR<19 | Vervangt 4x18W

Het Noxion LED Paneel ProSpace vervangt conventionele TL armaturen van 4x18W. Door hun afmetingen van 60x60cm kunnen ze eenvoudig geplaatst worden in 60x60 cm systeemplafonds (met smalle inbouwhoogtes). Verder zijn deze LED panelen verkrijgbaar in meerdere kleurtemperaturen en komen ze met een UGR waarde van UGR<19. Dit maakt ze perfect voor gebruik in kantooromgevingen.

 

ProSpace Serie
Noxion produceert een assortiment aan verschillende energie-efficiënte LED panelen van hoge kwaliteit, variërend van budgetvriendelijke LED panelen tot LED panelen met zeer hoge lichtopbrengst. Het Noxion LED Paneel ProSpace bezit alle voordelen van LED verlichting, gecombineerd met de hoge kwaliteit van Noxion en nog een paar unieke voordelen. Zo heeft het Noxion ProSpace LED paneel een IP44 classificering wat betekent dat het geplaatst kan worden in stoffige en/of vochtige ruimtes. Daarnaast heeft het een speciale filmlens, wat er voor zorgt dat het uitgestraalde licht een uniform en diffuus effect heeft. Als laatste komt het Noxion ProSpace LED Paneel met een Philips Xitanium LED driver wat grotere controle geeft over je LED paneel en andere voordelen heeft zoals een lage inschakelstroom.

 

Voordelen van LED
Noxion panelen zijn geïntegreerd met LED technologie. De Noxion ProSpace is dan ook geen uitzondering. Met een energieverbruik van 28W, verbruik de Noxion ProSpace 61% minder energie om dezelfde lichtintensiteit te verkrijgen als conventionele TL armaturen. Daarnaast hebben de ProSpace LED panelen een levensduur van 70.000 uur en beschikken ze over energielabel A++.

 

Garantie
Bij Budgetlight bieden we voor het Noxion LED paneel ProSpace een garantie van maar liefst 5 jaar. Ben je geïnteresseerd in het bestellen van meerdere hoeveelheden of heb je nog vragen over de Noxion ProSpace? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! We beantwoorden graag al je vragen.

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen