0543-534822 Mijn account

Ben je dealer of installateur?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Ben je al klant? Inloggen
 • Budgetprijzen gegarandeerd
 • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
 • Tot 5 jaar all-in garantie
 • Op rekening betalen
 • Duurzame
   
  LED oplossingen
Please wait, adding to cart...

Noxion LED Paneel Standaard 60x60cm UGR<22 | Vervangt 4x18W

Beschrijving Noxion LED Paneel Standaard 60x60cm UGR<22 | Vervangt 4x18W

Noxion LED panelen uit de standaard serie zijn economisch voordelig maar evengoed berust met alle aspecten die Noxion LED panelen zo’n goede investering maken. Zo ben je verzekerd van alle voordelen van LED verlichting zoals een lange levensduur en een grote besparing op je energie. De Noxion Standaard LED panelen (60x60cm) gaan maar liefst 70.000 uur mee. Daarnaast zijn ze een energie-efficiënte vervanger van conventionele TL armaturen van 4x18W. Met een wattage van 40W, bespaar je met dit LED paneel al snel 45% vergeleken met conventionele verlichting! Door het efficiënte karakter van de Noxion LED panelen, dragen ze energielabel A++. De kwaliteit van dit armatuur wordt onderschreven door de LM79 en LM80 meetrapporten.

 

Geavanceerde drivers
Noxion heeft door nauwe samenwerking met topmerken Philips en Osram de Noxion LED panelen berust met slimme drivers. Met deze drivers krijg je voordelen zoals een lage inschakelstroom bij de Philips driver of een snelle opsporing van fouten in het systeem bij de Osram driver. Daarnaast maken de hoogwaardige kwaliteit van deze drivers een zeer hoge powerfactor (>0.90 - >0.95) mogelijk. Dit betekent dat het bijna geen energie verbruikt, waardoor je met deze drivers energie bezuinigt.

 

Elegant en slim design
Naast efficiëntie, staan de Noxion LED panelen ook voor een kwalitatief goed design. Zo zijn de standaard Noxion LED panelen berust met een optische “opale” afdekking. Deze coating zorgt ervoor dat licht gelijkmatig verspreid wordt. Verder zijn de LED panelen zeer smal, waardoor ze perfect zijn om geplaatst te worden in 60x60cm systeemplafonds met smalle inbouwhoogtes. Om mensen te beschermen tegen verblinding als gevolg van (de weerkaatsing van) licht, heeft het Noxion LED paneel standaard een UGR waarde van UGR>22. Met deze UGR waarde, zijn de standaard Noxion LED armaturen geschikt voor algemene ruimtes.

 

Je hebt bij de Noxion LED paneel standaard de keuze tussen verschillende kleurtemperaturen. Deze variëren van 3000K (warm wit), wat met zijn warme uitstraling perfect is voor retail, 4000K (koel wit), wat zeer geschikt is voor de kantooromgeving omdat het productiviteit verhoogt of 6500K (daglicht wit), wat optimale helderheid geeft op plekken waar het nodig is zoals operatiekamers.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
0543-534822

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.