Menu
0543-534822
 • Budgetprijzen gegarandeerd
 • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
 • Tot 5 jaar all-in garantie
 • Op rekening betalen
 • Duurzame
   
  LED oplossingen

Noxion LED Railspot 3-Fase Stella 24W 930 50D Wit | Beste Kleurweergave - Vervangt 35W CDM

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties Noxion LED Railspot 3-Fase Stella 24W 930 50D Wit | Beste Kleurweergave - Vervangt 35W CDM

Beschrijving Noxion LED Railspot 3-Fase Stella 24W 930 50D Wit | Beste Kleurweergave - Vervangt 35W CDM

Duurzame upgrade

Ten opzichte van oude halogeen railverlichting verbruikt deze LED railspot van Noxion veel minder energie. Dat komt vooral door het lage wattage van 24 Watt. Hierdoor loopt je besparing qua energiekosten al snel op tot 70%. Bovendien worden de LED componenten van deze railspot niet warm, in tegenstelling tot halogeen. LED railverlichting is bovendien onderhoudsvriendelijker en gaat langer mee, wat de 50000 branduren bewijzen! Kortom: neem afscheid van je oude conventionele railspot(s)en kies voor een duurzame LED vervanger zoals deze via Budgetlight!

Functionele railverlichting

LED trackspots zijn bij uitstek geschikt als showroomverlichting, winkelverlichting, supermarktverlichting of om objecten/producten in musea te verlichten. Dat komt omdat ze beschikken over een erg hoge kleurweergave, waardoor kleuren zo natuurlijk mogelijk worden weergegeven. Je plaatst dit armatuur op een spanningsrail aan het plafond. Afhankelijk van de grootte van de ruimte kun je bepalen hoe lang of groot de rails wordt. Jij bepaalt! Klik hier voor een overzicht van alle railspot accessoires.

Helder en natuurlijk licht

Ook belangrijk om te vermelden is hoe het licht van dit LED armatuur is samengesteld. Daarbij zijn de gradenbundel, de lichtopbrengst en de CRI waarde van belang. Deze zijn bij deze Noxion LED railspot als volgt:

 • Gradenbundel: 50
 • Lichtopbrengst: 2000 lumen
 • CRI waarde: 90-99 - Perfecte kleurweergave

Heb je er al aan gedacht of de railverlichting dimbaar dient te zijn? Met een dimbare LED railspot kun je zelf de intensiteit van het licht naar eigen smaak en wensen bepalen. Dat scheelt dus extra energie, omdat het armatuur niet continu hoeft te branden. Is deze LED railspot dimbaar: Nee.

Belangrijk om op te letten

Bij railspots is het kiezen van de juiste kleur ook van belang. Wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een lichte ruimte met witte muren, dan past witte LED railverlichting daar beter bij. En bij donkere ruimtes is op zijn beurt een zwarte of grijze railspot beter geschikt. Zo vallen de armaturen minder op en sluiten ze beter aan op de rest van het interieur. Verder renderen  railspots het best wanneer ze tussen 2,50 en 3 meter hoogte hangen.

beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.