Vorige

Noxion LED Railspot 3-Phase Accento

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Beschrijving Noxion LED Railspot 3-Phase Accento

De Noxion LED Railspot Accento is een perfecte mix van design en functionaliteit. De Accento 3 fase LED Railarmaturen zijn directe en efficiënte vervangers voor de bestaande CDM armaturen van 35W en 70W. Door over te stappen op LED verlichting, kunnen deze Accento railspots tot wel de helft van de energie besparen vergeleken met de conventionele tegenhangers. Je hebt ook lang plezier van deze railspots door de lange levensduur van gemiddeld 50.000 uur.

 

Slim Design
  Hoewel de Noxion Accento er simpel uitziet van de buitenkant, gebeurt er veel aan de binnenkant. Zo is de driver bij de Noxion Accento geïntegreerd in één behuizing samen met de LED spot, wat de railspot een hele minimalistische maar moderne look geeft. Daarnaast kan de Noxion LED Railspot Accento aangesloten worden op ieder bestaand of nieuw railsysteem op fase 0,1, 2 en 3. Verder zijn alle Accento railarmaturen 90 graden kantelbaar en 355 graden draaibaar, wat je dus een enorme vrijheid geeft over welke aspecten van een ruimte je verlicht wilt hebben. De Noxion Accento LED railspot werkt dan ook zeer goed als accentverlichting.

 

Toepassingsgebied
  Doordat de Accento LED Railarmaturen zoveel bewegingsvrijheid hebben, kun je ze gebruiken op veel plekken. Je kunt hierbij denken aan retail, maar ook aan horeca gebieden, kantoren en natuurlijk thuis! Hierbij geniet je van een uitstekende kleurweergave door de hoge CRI waarde (CRI/Ra >90+). Dit geeft alles wat je verlicht een natuurlijke kleur en maakt daarmee bijvoorbeeld producten en voedsel zeer aantrekkelijk.

 

Wat krijg je verder met de Noxion Accento LED Railspot?

 
     
  • Verkrijgbaar in 3 kleuren: Zwart, wit en grijs
  •  
  • Levensduur van 50.000 uur
  •  
  • Warm of koel witte kleurtemperatuur
  •  
  • Alle voordelen van LED verlichting!
  •  
Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen