Vorige

Noxion LED Spot Aqua IP65

Beschrijving Noxion LED Spot Aqua IP65

De Noxion LED spots Aqua zijn premium-inbouwspots die je ruimte een elegante look geven en tegelijkertijd het verschaft met veel licht. Deze Noxion inbouwspots van de Aqua serie komen als directe vervanger van conventionele inbouwspots die gebruik maken van 65W. De Noxion Aqua LED inbouwspots zijn opgewassen tegen een aantal verschillende elementen. Zo is het geklasseerd als vuur resistent. Daarnaast heeft de Noxion Aqua LED inbouwspot een IP-waarde van IP65. Dit betekent dat het een volledige bescherming tegen stof heeft en daarnaast beschermd is tegen waterstralen uit verschillende richtingen. Hiermee hoef je je geen zorgen te maken over onderhoudskosten, omdat de Noxion Aqua inbouwspots dit niet snel nodig zullen hebben!

 

Voordelen van LED
  Noxion verlichting staat bekend om een uitstekende integratie van LED in hun producten. De Noxion inbouwspots Aqua zijn dan ook geen uitzondering. Zo gebruikt de Noxion LED inbouwspot Aqua maar 6W om dezelfde lichtintensiteit te verkrijgen als een conventionele inbouwspot van 65W. Je realiseert door het vervangen van conventionele verlichting een besparing van 91%! Dit zul je dan ook zeker merken in je portemonnee. Met een levensduur van 50.000 uur ben je daarnaast verzekerd van lang plezier met de inbouwspot.

 

Elegant design
  De Noxion LED inbouwspots Aqua zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: Aluminium en wit. Daarnaast zijn deze LED inbouwspots voorzien van een sierrand voor een elegante afwerking op systeem-, stuc en gipsplafonds. Daarbij wordt er ook gebruik gemaakt van gestandaardiseerde zaagmaten voor een eenvoudige installatie.

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen