Vorige

Noxion LED Spot Diamond IP44

Beschrijving Noxion LED Spot Diamond IP44

De Noxion LED spots Diamond zijn premium-inbouwspots die je ruimte een elegante look geven en tegelijkertijd het verschaft met veel licht. Deze Noxion inbouwspots van de Diamond serie komen als directe vervanger van conventionele inbouwspots die gebruik maken van 65W. De Noxion Diamond LED inbouwspots zijn opgewassen tegen een aantal verschillende elementen. Zo heeft de Noxion Diamond LED inbouwspot een IP-waarde van IP44. Dit betekent dat het beschermd is tegen vaste objecten groter dan 1 mm zoals kabels en daarnaast beschermd is tegen spatwater. Hiermee hoef je je geen zorgen te maken over onderhoudskosten, omdat de Noxion Diamond inbouwspots dit niet snel nodig zullen hebben!

 

Voordelen van LED
  Noxion verlichting staat bekend om een uitstekende integratie van LED in hun producten. De Noxion inbouwspots Diamond zijn dan ook geen uitzondering. Zo gebruikt de Noxion LED inbouwspot Diamond maar 6W om dezelfde lichtintensiteit te verkrijgen als een conventionele inbouwspot van 65W. Je realiseert door het vervangen van conventionele verlichting een besparing van 91%! Dit zul je dan ook zeker merken in je portemonnee. Met een levensduur van 50.000 uur ben je daarnaast verzekerd van lang plezier met de inbouwspot.

 

Elegant design en toepassingsgebieden
  De Noxion LED inbouwspots Diamond zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: Aluminium en wit. Daarnaast zijn deze LED inbouwspots voorzien van een sierrand voor een elegante afwerking op systeem-, stuc en gipsplafonds. Daarbij wordt er ook gebruik gemaakt van gestandaardiseerde zaagmaten voor een eenvoudige installatie. De Noxion LED inbouwspots komen verder met een UGR waarde (mate van verblinding) van UGR<15. Dit betekent dat ze volgens de Europese richtlijnen in alle ruimtes toegepast kunnen worden zonder ongemak te bezorgen aan de mensen in de ruimtes.

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen