0543-534822 Mijn account

Ben je dealer of installateur?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Ben je al klant? Inloggen
 • Budgetprijzen gegarandeerd
 • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
 • Tot 5 jaar all-in garantie
 • Op rekening betalen
 • Duurzame
   
  LED oplossingen
Please wait, adding to cart...

Noxion LED Spot Ember IP65

 30,67  24,99 excl. BTW incl. BTW
+  0,36 Verwijderingsbijdrage
i
Onder de € 121,00 incl. BTW betaal je € 5,95 voor de verzending. Onder de € 100,00 excl. BTW betaal je € 4,91 voor de verzending.
Direct leverbaar
 30,67  24,99 excl. BTW incl. BTW
+  0,36 Verwijderingsbijdrage
i
Onder de € 121,00 incl. BTW betaal je € 5,95 voor de verzending. Onder de € 100,00 excl. BTW betaal je € 4,91 voor de verzending.
Direct leverbaar

Beschrijving Noxion LED Spot Ember IP65

De Noxion LED spots Ember zijn premium-inbouwspots die veel licht uitstralen en tevens je ruimte een elegante look verschaffen. Deze Noxion inbouwspots van de Ember serie komen als directe vervanger van conventionele halogeen inbouwspots die gebruik maken van 65W. De Noxion Ember LED inbouwspots zijn opgewassen tegen een aantal verschillende elementen. Zo is het geklasseerd als vuur resistent. Daarnaast heeft de Noxion Ember LED inbouwspot een IP-waarde van IP65. Dit betekent dat het een volledige bescherming tegen stof heeft en daarnaast beschermd is tegen waterstralen uit verschillende richtingen. Dit, gecombineerd met een lange levensduur zorgt ervoor dat je met de Ember inbouwspot geen zorgen hoeft te maken over onderhouds of vervangingskosten.

 

Voordelen van LED
  Noxion verlichting staat bekend om een uitstekende integratie van LED in hun producten. De Noxion inbouwspots Ember zijn dan ook geen uitzondering. Zo gebruikt de Noxion LED inbouwspot Ember maar 6W om dezelfde lichtintensiteit te verkrijgen als een conventionele inbouwspot van 65W. Je realiseert door het vervangen van conventionele verlichting een besparing van 91%! Daarnaast gaan de Ember LED inbouwspots 50.000 uur mee.

 

Uitstekend en gevarieerd licht
  Het licht wat de Ember LED inbouwspots van Noxion uitstralen is van een hoge standaard. Dit komt door een aantal aspecten. Met een CRI-weergave van 90-99 Ra, ben je ervan verzekerd dat objecten op de best mogelijke manier weergegeven worden. Dit is met name geschikt voor juweliers, maar ook spuitcabines, tekenruimtes en etalages. Daarnaast hebben de Ember LED inbouwspots een UGR waarde (verblindingswaarde) van UGR<15, wat ze perfect maakt voor alle ruimtes. De Ember inbouwspots zijn dimbaar en hebben een gradenbundel van 36° waardoor ze goed gebruikt kunnen worden als algemene verlichting voor restaurants en winkels.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
0543-534822

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.