Vorige

Noxion LED Spot Gimax IP44

Beschrijving Noxion LED Spot Gimax IP44

De Noxion LED spots Gimax zijn premium-inbouwspots die je ruimte een elegante look geven en tegelijkertijd het verschaft met veel licht. Deze Noxion inbouwspots van de Gimax serie komen als directe vervanger van conventionele inbouwspots die gebruik maken van 65W. Doordat de Noxion LED inbouwspots maar 6W gebruiken, kun je een energiebesparing realiseren van 91%! De Noxion Gimax LED inbouwspots zijn opgewassen tegen een aantal verschillende elementen. Zo heeft de Noxion Gimax LED inbouwspot een IP-waarde van IP44. Dit betekent dat het beschermd is tegen vaste objecten groter dan 1 mm zoals kabels en daarnaast beschermd is tegen spatwater. Dit, gecombineerd met een lange levensduur zorgt ervoor dat je met de Gimax inbouwspot geen zorgen hoeft te maken over onderhouds of vervangingskosten.

 

Functioneel design
  De Noxion LED inbouwspots Gimax zijn verkrijgbaar in een aluminium finish en een witte finish. Daarnaast zijn deze LED inbouwspots voorzien van een sierrand voor een elegante afwerking op systeem-, stuc en gipsplafonds. Daarbij wordt er ook gebruik gemaakt van gestandaardiseerde zaagmaten (74mm) voor een eenvoudige installatie.

 

Uitstekend licht- en kleurweergave
  De Noxion Gimax inbouwspots zijn berust met een uitstekende lichtkwaliteit. Met een CRI-weergave van 90 Ra, ben je ervan verzekerd dat objecten op de best mogelijke manier weergegeven worden. Dit is met name geschikt voor juweliers, maar ook spuitcabines, tekenruimtes en etalages. Verder zijn de Gimax LED inbouwspots van Noxion dimbaar, waardoor je zelf de sfeer van je ruimte kunt bepalen! De Noxion LED inbouwspots komen verder met een UGR waarde (mate van verblinding) van UGR<15. Dit betekent dat ze volgens de Europese richtlijnen in alle ruimtes toegepast kunnen worden zonder ongemak te bezorgen aan de mensen in de ruimtes.

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen