Menu
Categorieën
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen
Please wait, adding to cart...

Noxion LED Spot GU10 5W 840 36D 520lm | Vervanger voor 60W

 2,48  1,99 excl. BTW incl. BTW
+  0,06 Recyclingbijdrage
16 december op voorraad.

Gratis verzending vanaf € 121 incl. BTW€ 100 excl. BTW

Goed nieuws!
Er is een nieuwere versie van dit product. We zetten je product automatisch over naar het verbeterde product.

Specificaties Noxion LED Spot GU10 5W 840 36D 520lm | Vervanger voor 60W

Beschrijving Noxion LED Spot GU10 5W 840 36D 520lm | Vervanger voor 60W

36° gradenbundel

De Noxion LED Spot GU10 heeft een stralingshoek van 36°. Dit houdt in dat de LED spot zeer geschikt is als accentverlichting of om oppervlaktes / objecten extra te verlichten. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan schilderijen, beelden of andere kunstwerken die gedetailleerder worden verlicht, maar ook ondersteunende verlichting in werkruimtes.

4000K met goede kleurweergave

Met een koel witte lichtkleur heeft deze LED spot een frisse uitstraling. Het is de ideale kleurtemperatuur voor omgevingen waar concentratie een grote rol speelt, maar ook voor algemene ruimtes waar natuurlijk licht gewenst is. Enkele voorbeelden zijn kantoren, vergaderruimtes, ontvangstruimtes en musea. De koel witte (4000K) verlichting heeft daarbij een kleurweergave van 80-89Ra, waardoor kleuren vrijwel geen afwijking vertonen met  dezelfde kleuren in daglicht.

92% minder energieverbruik

De 5W LED spot vervangt een 60W halogeenspot. Doordat de Noxion LED spot veel minder energie (Watt) verbruikt, bespaar je wel 92% op jouw energiekosten. Daarbij gaat de spot 25.000 branduren mee, wat ruim 7 keer langer is als de gemiddelde levensduur van een halogeenspot (2000 uur). Ga je hierbij uit van een dagelijks gebruik van 8 uur, dan ben je 8,5 jaar voorzien van kwaliteit verlichting.

Eenvoudige installatie GU10 fitting

De Noxion GU10 LED spot heeft niet alleen een hoge lichtkwaliteit, maar is ook eenvoudig in armaturen te installeren met de GU10 bi-pin fitting. Zo hoef je enkel de LED spot een kwartslag te draaien om de spot te bevestigen in het armatuur. Daarbij is de LED spot direct op netstroom aan te sluiten (230V), waardoor de spot direct zonder problemen gebruikt kan worden. De Noxion GU10 LED spot is verder voorzien van 3 jaar all-in garantie.

beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.