Vorige

Noxion LED Spot H2O IP65

Beschrijving Noxion LED Spot H2O IP65

De Noxion LED spots H2O zijn premium-inbouwspots die veel licht uitstralen en tevens je ruimte een elegante look verschaffen. Deze Noxion inbouwspots van de H2O serie komen als directe vervanger van conventionele halogeen inbouwspots die gebruik maken van 65W. De Noxion H2O LED inbouwspots zijn opgewassen tegen een aantal verschillende elementen. Zo is het geklasseerd als vuur resistent. Daarnaast heeft de Noxion H2O LED inbouwspot een IP-waarde van IP65. Dit betekent dat het een volledige bescherming tegen stof heeft en daarnaast beschermd is tegen waterstralen uit verschillende richtingen. Dit, gecombineerd met een lange levensduur zorgt ervoor dat je met de H2O inbouwspot geen zorgen hoeft te maken over onderhouds of vervangingskosten.

 

Functioneel design
  De Noxion LED inbouwspots H2O zijn verkrijgbaar in een aluminium finish en een zand-witte finish. De sierrand om de H2O LED inbouwspots zorgen voor een elegante afwerking op systeem-, stuc en gipsplafonds. Daarbij wordt er ook gebruik gemaakt van gestandaardiseerde zaagmaten (70mm) voor een eenvoudige installatie.

 

Uitstekend licht- en kleurweergave
  De Noxion H2O inbouwspots zijn berust met een uitstekende lichtkwaliteit. Met een CRI-weergave van 90, ben je ervan verzekerd dat objecten op de best mogelijke manier weergegeven worden. Dit is dan ook een groot voordeel voor gebruik in juweliers, maar ook spuitcabines, tekenruimtes en etalages. Verder zijn de H2O LED inbouwspots van Noxion dimbaar, waardoor je zelf de sfeer van je ruimte kunt bepalen! De Noxion H2O LED inbouwspots komen verder met een UGR waarde (mate van verblinding) van UGR<16. Dit betekent dat ze volgens de Europese richtlijnen in alle ruimtes toegepast kunnen worden zonder ongemak te bezorgen aan de mensen in de ruimtes.

 

Garantie
  Budgetlight biedt voor de Noxion H2O LED inbouwspots een garantie van 5 jaar. Ben je geïnteresseerd in grotere aantallen van de Noxion inbouwspot of heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen; wij beantwoorden graag al je vragen!

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen