Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Gratis verzending vanaf €123,- (excl. btw)€150,- (incl. btw)

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Noxion LED TL Armatuur Batline Connect 16W 1440lm - 840 | 120cm - 12x Koppelbaar - Vervanger voor 1x28W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties Noxion LED TL Armatuur Batline Connect 16W 1440lm - 840 | 120cm - 12x Koppelbaar - Vervanger voor 1x28W

Beschrijving Noxion LED TL Armatuur Batline Connect 16W 1440lm - 840 | 120cm - 12x Koppelbaar - Vervanger voor 1x28W

Veelzijdig opbouwarmatuur

De witte Noxion LED Batline Connect van 120cm en 16 Watt is een compacte batten of montagebalk die perfect als opbouwarmatuur te gebruiken is op plekken zoals in een magazijn, supermarkt, bouwmarkt, opslagplaats of parkeergarage. Een mooie bijkomstigheid is dat de Batline Connect 12 keer koppelbaar is. Je kunt indien gewenst dus een lange lijn montagebalken gemakkelijk aan elkaar monteren. Het armatuur is geproduceerd met een polycarbonaat behuizing en een lichtbundel van 100°. Hou er rekening mee dat dit armatuur niet geschikt is voor buitengebruik.

Snelle en eenvoudige installatie

Dit complete armatuur krijg je van Budgetlight plug & play opgestuurd, inclusief een flikkervrije geïntegreerde LED driver. Tevens ontvang je van ons een aantal accessoires die een snelle installatie bevorderen; een aansluitsnoer, koppelsnoer, RVS montageklemmen en een schakelaar. Je installeert de batten op eenvoudige wijze. Je begint met het verwijderen van de oorspronkelijke conventionele verlichting uit het bestaande armatuur. Daarna klik je de Batline op het bestaande armatuur en deze klem je vast. Zo gepiept dus! 

Stap over op LED en bespaar!

Deze Noxion Connect LED batten omvat alle voordelen waar LED verlichting om bekend staat. Vergeleken met conventionele verlichting gaat dit zuinige en tegelijkertijd duurzame armatuur 10 keer zo lang mee. Je bent immers verzekerd van 30.000 branduren, waardoor je ruim 12 jaar plezier hebt van deze Noxion Connect. Omdat onderhouds- en vervangingskosten verleden tijd zijn en het armatuur energielabel A bevat, bespaar je aanzienlijk. Dat geldt ook voor je energierekening. Die gaat gemiddeld met zo’n 50% omlaag! Ook kun je rekenen op een zeer korte terugverdientijd. 

Specificaties en garantie

Met 4000K haal je een armatuur in huis dat een koud wit licht afgeeft. Dit is een kleurtemperatuur die vaak wordt gebruikt. Verder heeft deze Connect LED batten een lumen / Watt verhouding van 80. De IP20 behuizing wil zeggen dat het armatuur vrijwel stofdicht is. Budgetlight hecht veel waarde aan een goede service. Om die reden geven wij je 3 jaar all-in garantie bij de aanschaf van dit armatuur! Heb je vragen of opmerkingen over dit product? Neem dan contact met ons op! Wij staan zes dagen in de week voor je klaar.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 2 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.