Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Gratis verzending vanaf €123,- (excl. btw)€150,- (incl. btw)

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Noxion LED TL Armatuur Batline Connect 20W 1800lm - 865 | 150cm - 12x Koppelbaar - Vervanger voor 1x35W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties Noxion LED TL Armatuur Batline Connect 20W 1800lm - 865 | 150cm - 12x Koppelbaar - Vervanger voor 1x35W

Beschrijving Noxion LED TL Armatuur Batline Connect 20W 1800lm - 865 | 150cm - 12x Koppelbaar - Vervanger voor 1x35W

Veelzijdig opbouwarmatuur

De witte Noxion LED Batline Connect van 150cm en 20 Watt kan het best worden omschreven als een compacte batten of montagebalk die uitstekend als opbouwarmatuur te gebruiken is op plekken zoals in een magazijn, supermarkt, bouwmarkt, opslagplaats of parkeergarage. Een mooie bijkomstigheid is dat de Batline Connect 12 keer koppelbaar is. Je kunt indien gewenst dus een lange lijn montagebalken eenvoudig aan elkaar monteren. Het armatuur is uitgerust met een polycarbonaat behuizing en een lichtbundel van 100°. Let op: het armatuur is niet geschikt voor buitengebruik.

Snelle en eenvoudige installatie

Dit complete armatuur krijg je van Budgetlight plug & play opgestuurd, inclusief een flikkervrije geïntegreerde LED driver. Tevens ontvang je van ons een aantal accessoires die een snelle installatie bevorderen; een aansluitsnoer, koppelsnoer, RVS montageklemmen en een schakelaar. Je installeert de batten op eenvoudige wijze. Je begint met het verwijderen van de oorspronkelijke conventionele verlichting uit het bestaande armatuur. Daarna klik je de Batline op het bestaande armatuur en deze klem je vast. Zo gepiept dus! 

Stap over op LED en bespaar!

Deze Noxion Connect LED batten omvat alle kenmerken waar LED verlichting om bekend staat. Als we een vergelijking maken met conventionele verlichting dan gaat dit zuinige en tegelijkertijd duurzame armatuur ruim 10 keer zo lang mee. Je bent gegarandeerd van 30.000 branduren. Hierdoor heb je ruim 12 jaar plezier van deze Noxion Connect. Omdat onderhouds- en vervangingskosten komen te vervallen en het armatuur energielabel A bezit, bespaar je maandelijks behoorlijk wat geld. Dat geldt ook voor je energierekening, want die daalt met gemiddeld 50%! Tevens kun je rekenen op een korte terugverdientijd. 

Specificaties en garantie

Met 6500K haal je een armatuur in huis dat daglicht afgeeft. Dit is een kleurtemperatuur die vooral wordt gebruikt in drukkerijen, operatiekamers of musea. Verder heeft deze Connect LED batten een lumen / Watt verhouding van 80. De IP20 behuizing wil zeggen dat het armatuur vrijwel stofdicht is. Budgetlight hecht veel waarde aan een goede service. Om die reden geven wij je 3 jaar all-in garantie bij de aanschaf van dit armatuur! Heb je vragen of opmerkingen over dit product? Neem dan contact met ons op! Wij staan zes dagen in de week voor je klaar.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van goed op basis van 4 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.