Vorige

Noxion LED TL Armatuur Extrusion

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Beschrijving Noxion LED TL Armatuur Extrusion

Het Noxion LED TL Armatuur Extrusion is de directe en energie-efficiënte vervanger van conventionele TL armaturen. Met een energiebesparing van gemiddeld 45% die op kan lopen tot wel 57% ben je er verzekerd van dat je een direct verschil gaat zien in je energiekosten! De integratie van LED verlichting heeft een aantal voordelen naast energiebesparing. Zo gaan deze armaturen tot wel 35.000 branduren mee. Daarnaast ben je met de aanschaf van dit LED armatuur van Noxion verzekerd van een korte terugverdientijd.

 

Opgewassen tegen de elementen
  Het Noxion LED armatuur heeft een uitstekende bescherming tegen verschillende elementen. Zo is de geëxtrudeerde behuizing beschermd tegen impact met een IK waarde van IK08. Dit betekent dat het beschermd is tegen vandalisme en een weerstand heeft tegen schokken van 5 J. Daarnaast is het armatuur met een IP waarde van IP66 volledig stofdicht en kan het tegen sterke waterstralen uit willekeurige richting.

 

Handig om te weten
  Het Noxion LED armatuur is eenvoudig installeerbaar door het plug-and-play systeem. Bij vervanging is het belangrijk om te kijken naar de lengte en wattage van je conventionele TL verlichting. Deze zijn namelijk afhankelijk van elkaar en hebben invloed op welke Noxion LED armatuur uit de Extrusion serie het beste bij je past!

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen