Vorige

Noxion LED Wandlamp Core

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Beschrijving Noxion LED Wandlamp Core

Noxion heeft een groot assortiment aan LED wand- en plafondarmaturen. De Noxion LED Wandlamp Core is een directe vervanger voor conventionele wand- en plafondarmaturen van 2x26W. Met een verbruik van 20W bespaar je met deze Noxion Core LED wandlampen tot wel 62% op je energieverbruik! Dit ga je dan ook zeker merken in je energiekosten. Verder zijn deze LED bulkheads verkrijgbaar in een warm-witte (3000K) en koel-witte (4000K) temperatuur waardoor je een andere sfeer kunt creëren. Ook komt de Noxion LED Wandlamp Core met een opale licht diffuser die met een hoge doorlating van licht zorgt voor een evenwijdig en comfortabel lichtbeeld.

 

Buitengebruik en Budgetlight service
  Deze LED bulkhead heeft een IP-waarde van IP66. Dit betekent dat de Noxion LED Wandlamp Core volledig beschermd is tegen stof en water. Het is dan ook bijvoorbeeld zeer geschikt als verlichting voor de tuin. Daarnaast zijn de Core LED wandlampen door de hoge IP waarde en de integratie van LED onderhoudsvrij. Je zult door een levensduur van 35.000 verder lang kunnen genieten van deze wandlampen!

 

Op de Noxion LED Wandlamp Core biedt Budgetlight een garantie van 3 jaar. Ben je geïnteresseerd in een offerte voor grotere hoeveelheden of wil je meer advies? Neem gerust contact met ons op!

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen