• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 7 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen

Noxion Lucent Classic LED Bulb A70 E27 14W 830 | Vervangt 100W

Please wait, adding to cart...

Specificaties Noxion Lucent Classic LED Bulb A70 E27 14W 830 | Vervangt 100W

Beschrijving Noxion Lucent Classic LED Bulb A70 E27 14W 830 | Vervangt 100W

Bespaar 86% met Noxion

Klassieke gloeilampen bestaan nog steeds. Maar waarom zou je onnodig teveel aan energiekosten betalen, wanneer je ook voor een ultrazuinige LED gloeilamp kunt gaan? Je kunt met deze Noxion Lucent Classic LED Bulb A E27 namelijk tot wel 86% aan energiekosten besparen! Het is de LED vervanger van conventionele gloeilampen van 100 Watt, terwijl deze Noxion LED Bulb maar 14 Watt verbruikt. Je bereikt dus dezelfde lichtopbrengst met aanzienlijk minder vermogen.

15.000 branduren

Wist je dat een traditionele gloeilamp gemiddeld zo'n 1000 branduren mee gaat? Normaal gesproken zou je na ongeveer een jaar dus alweer een nieuwe gloeilamp moeten kopen. Dat is weggegooid geld. Zeker wanneer je nagaat dat deze Noxion E27 LED Bulb uit de innovatieve Lucent serie liefst 15.000 branduren heeft! En dat is een levensduur van maximaal 15 jaar. Dat scheelt je dus behoorlijk wat gloeilampen! 

Populaire E27 fitting

Nog steeds is de E27 schroeffitting ontzettend populair. Dat heeft met name met het gebruiksgemak te maken. Wil je een lamp met een E27 fitting verwisselen? Dat is een fluitje van een cent, want het enige dat je hoeft te doen is je oude fitting uit het bestaande armatuur draaien en je nieuwe Noxion E27 Lucent Classic LED Bulb erin. Je hebt bovendien meteen licht, want deze LED lamp past rechtstreeks op het stroomnetwerk (220-240V). Eenvoudiger kan het bijna niet meer! 

Klassieke uitstraling

Wat deze peervormige Noxion E27 LED gloeilamp zo'n fraai aanzien geeft is het matte glas. Zo krijgt deze LED lamp dezelfde klassieke uitstraling als die van een traditionele gloeilamp! Hou er overigens rekening mee dat deze lamp niet dimbaar is.

Warm wit licht

Iedere LED Bulb heeft een kleurtemperatuur. Voor dit Noxion product geldt dat het een warm wit licht van 3000 Kelvin uitstraalt. Dit is een lichtkleur waar je vanwege het warme en neutrale karakter meerdere kanten mee op kunt. In een gang of een hal bijvoorbeeld. Ook komt een LED gloeilamp van 3000K goed tot zijn recht in algemene ruimtes. 

2 jaar all-in garantie

Bij een goed product hoort vanzelfsprekend een goede service. Daarom krijg je bij de aankoop van dit Noxion product 2 jaar Budgetlight all-in garantie. Heb je verder nog een vraag of opmerking? Laat het ons dan weten! 

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 1 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
1 of the 1 reviews have been collected by Trustpilot
Prima! Levensduur nog niet te beoordelen.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
0543-534822