Vorige

Noxion Lucent Classic LED Lustre P E14

Beschrijving Noxion Lucent Classic LED Lustre P E14

Niets kan natuurlijk op tegen de klassiekers. Ze kunnen echter wel in een nieuw jasje gestoken worden! Noxion heeft dit bereikt met de Noxion Lucent Classic E14. De Noxion Lucent Classic LED lamp met E14 fitting heeft de klassieke peer vorm waar we decennia lang plezier van hebben gehad maar bezit tevens alle voordelen van moderne LED technologie.

Geintegreerde LED technologie
De Noxion LED lamp heeft energielabel A+ wat laat zien dat deze E14 LED lampen zeer zuinig omgaat met energie. Zo bespaar je met de Noxion Lucent Classic gemiddeld 87% energie als je het vergelijkt met zijn conventionele voorgangers. Daarnaast gaat de Noxion Lucent Classic E14 gemiddeld veel langer mee met een levensduur van 15.000 uur.

Classic design met kleurtemperatuur opties
De Noxion Lucent Classic LED lamp heeft een kogelvorm met matte afwerking en komt met een E14 fitting. Dit betekent dat het eenvoudig geschroefd kan worden in bestaande E14 armaturen. Kijk hier wel altijd bij of de lamp ook qua omvang past. Verder is de Lucent Classic E14 LED lamp verkrijgbaar met een extra warm witte kleurtemperatuur (2700K) wat een warme en gezellige uitstraling in huis kan brengen.

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen