Vorige

Noxion Lucent Filament LED Lustre P E27

Beschrijving Noxion Lucent Filament LED Lustre P E27

Noxion staat bekend om LED verlichting van hoogstaande kwaliteit. De Noxion Lucent Filament E27 is geen uitzondering op deze regel. De Noxion Lucent Filament Lustre LED lamp met E27 fitting bezit alle voordelen van moderne LED technologie maar komt met een retro design die terug doet denken aan de conventionele gloeilampen.

 

Geintegreerde LED technologie
De Noxion Lucent Filament LED lamp heeft energielabel A+ wat betekent dat deze E27 LED lampen zeer zuinig omgaat met energie. Zo bespaar je met de Noxion Lucent Filament tot wel 90% energie als je het vergelijkt met zijn conventionele voorgangers. Daarnaast gaat de Noxion Lucent Filament E27 gemiddeld veel langer mee met een levensduur van 15.000 uur.

 

Retro design met kleurtemperatuur opties
De Noxion Lucent Filament Lustre LED lamp heeft een kogel vorm met een heldere lampafwerking en komt met een E27 fitting. Dit betekent dat het eenvoudig geschroefd kan worden in bestaande E27 armaturen. Kijk hier wel altijd bij of de lamp ook qua omvang past. Verder is de Lucent Filament E27 LED lamp verkrijgbaar met een extra warm witte kleurtemperatuur (2700K) wat een warme en gezellige uitstraling in huis kan brengen. Ook is er een dimbare optie van de Noxion E27 LED lamp, waardoor je zelf de lichtintensiteit kan bepalen van je LED lamp!

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen