Menu
Categorieën
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen

Noxion Lucent LED PL-C EM 6.5W 840 | 2-Pin - Vervangt 18W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties Noxion Lucent LED PL-C EM 6.5W 840 | 2-Pin - Vervangt 18W

Beschrijving Noxion Lucent LED PL-C EM 6.5W 840 | 2-Pin - Vervangt 18W

Uitstekende vervanger voor 2-pins spaarlamp
Deze 2-pins Noxion Lucent LED PL-C is zeer geschikt voor het vervangen van traditionele PL-C spaarlampen. Maak de overstap naar LED en bespaar meteen ruim 60% op energieverbruik en -kosten. Makkelijk verdiend toch?

Lange levensduur
Het A+ energielabel geeft aan dat de Noxion Lucent LED PL-C behoorlijk zuinig is. Ook heeft deze LED lamp een levensduur van 30.000 uur. In een werkomgeving waar de lamp 5 dagen in de week gemiddeld zo'n 8 uur per dag brandt, gaat deze tot wel 15 jaar mee! Bovendien geven we je na aankoop drie jaar garantie.

Geschikt voor conventionele armaturen
De Noxion Lucent LED PL-C kan worden aangesloten op conventionele armaturen of deze 1 op 1 vervangen in het bestaande armatuur. Wanneer je kiest voor deze manier van installeren hoef je buiten het verwisselen van de lamp verder niets te doen.

Breed applicatiegebied
LED verlichting kan op vele manieren worden toegepast. Zo is de Noxion Lucent LED PL-C onder meer te vinden in retail, hotels, restaurants, op kantoor of thuis.

Warm wit licht
Deze lamp heeft een kleurtemperatuur van 4000 K, wat ook wel Kelvin wordt genoemd. Daardoor is de Noxion Lucent LED PL-C uitermate geschikt voor kantoren, magazijnen of eventueel als bureaulamp. Lampen met 4000K houden mensen alert en gefocust. Het is niet voor niets de meest gekozen kleurtemperatuur op budgetlight.nl.

beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.