Menu
Categorieën
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen
Please wait, adding to cart...

Noxion Lucent LED PL-S EM 6W 840 | 4-Pins - Vervanger voor 11W

 8,53  6,99 excl. BTW incl. BTW
+  0,06 Recyclingbijdrage
Voor 22:00 besteld, vandaag verstuurd + gratis verzending vanaf € 121 incl. BTW€ 100 excl. BTW
Volumekorting
Meer dan 100 Extra korting
50 stuks  8,36  6,85 excl. BTW incl. BTW per stuk
2% Korting
20 stuks  8,45  6,92 excl. BTW incl. BTW per stuk
1% Korting

Specificaties Noxion Lucent LED PL-S EM 6W 840 | 4-Pins - Vervanger voor 11W

Beschrijving Noxion Lucent LED PL-S EM 6W 840 | 4-Pins - Vervanger voor 11W

Noxion, best in class lighting

Met de Lucent LED PL-S EM 4-pins spaarlamp is Noxion er wederom in geslaagd om een ultrazuinige LED Spaarlamp op de markt te brengen, met een uitstekende kwaliteit en A+ energielabel. Daarmee doet Noxion zijn titel ‘snelst groeiende lichtmerk van Europa’ opnieuw eer aan. Deze 4-pins LED spaarlamp is een product uit de succesvolle Lucent serie.   

30.000 branduren

Een traditionele spaarlamp gaat gemiddeld zo’n 10.000 uur mee. Dat is al een behoorlijke levensduur, maar het kan nog beter. Deze Lucent LED PL-S 4-pins spaarlamp heeft namelijk 30.000 branduren. Dat is maximaal 30 jaar! Je hoeft al die tijd je verlichting niet te vervangen en dat levert een mooie besparing op. Het aankoopbedrag van deze Noxion LED spaarlamp heb je binnen no-time alweer terugverdiend. Overstappen op LED verlichting loont! 

Bespaar 45%

Zelf verbruikt deze Lucent LED PL-S 4-pins spaarlamp van Noxion slechts 6 Watt. Het is de LED vervanger van conventionele 4-pins spaarlampen van 11 Watt. Met precies de helft aan vermogen bereik je dus dezelfde lichtopbrengst. Je besparing aan onderhouds- en energiekosten is dus 45%! 

Nóg meer besparen?

Deze 4-pins LED spaarlamp heeft een 2G7 lampvoet en moet worden aangesloten op een armatuur met een conventioneel voorschakelapparaat (VSA). Nog meer energie besparen? Verwijder dan de voorschakelapparatuur en sluit de spaarlamp rechtstreeks aan op het stroomnetwerk (220-240V). Raadpleeg bij twijfel een gecertificeerde elektricien.

Koel wit licht

Iedere lamp is uitgerust met een kleurtemperatuur. Bij deze Noxion Lucent LED Spaarlamp is dat 4000 Kelvin, wat in de praktijk een koel wit licht geeft. Dit is een kleurtemperatuur die vooral geschikt is voor scholen/kantoren en eventueel als bureaulamp. Het bevordert de focus en concentratie. Let erop dat deze LED spaarlamp niet dimbaar is.

2 jaar all-in garantie

Bij de aanschaf van deze Noxion Lucent spaarlamp krijg je van ons 2 jaar all-in garantie. Wil je een offerte voor grotere aantallen ontvangen of heb je een vraag/opmerking over dit product? Neem dan contact met ons op. Dat kan via telefoon of e-mail.

beoordelingen

Dit product heeft een score van erg goed op basis van 5 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
5 of 5 reviews have been collected by Trustpilot

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.