Vorige

Noxion Lucent LED Spot AR111 G53 Pro

Beschrijving Noxion Lucent LED Spot AR111 G53 Pro

Met de Noxion LED Spot AR111 G53 Pro wordt een uitstekende lichtkwaliteit gecombineerd met de expertise van Noxion en alle voordelen van LED verlichting! Deze Pro LED spot met G53 fitting is een directe vervanger voor conventionele G53 halogeenspots. De LED spots hoeven echter gemiddeld 76% minder energie te verbruiken om dezelfde lichtintensiteit te verkrijgen als hun conventionele tegenhanger. Dit komt omdat de G53 Pro spots maar 12W gebruiken vergeleken met conventionele tegenhangers die 50W verbruiken. Daarnaast gaan deze LED spots met een levensduur van 45.000 uur ook veel langer mee.

 

Pro spot
  Het licht dat de Noxion LED Spot AR111 G53 Pro uitstraalt is van een zeer hoge kwaliteit. Zo is het bijvoorbeeld flikkervrij, wat betekent dat je ogen geen flikkeringen registreren in het licht. Dit voorkomt gezondheidsproblemen. Flikkeringen kunnen namelijk hoofdpijn veroorzaken. Doordat de AR111 G53 Pro spot flikkervrij is, hoef je hier geen zorgen over te maken.

 

Uitstekende Kleurweergave
  De Noxion LED Spots staan bekend om hun uitstekende kleurweergave of CRI. Hierbij wordt gekeken hoe natuurlijk de kleuren door het licht worden afgebeeld. Hoe hoger de CRI, hoe natuurlijker de kleurweergave. Met een CRI van 90-99 kunnen de G53 Pro Noxion LED spots objecten op hun best weergeven. Daarom zijn deze LED spots perfect voor gebruik in bijvoorbeeld spuitcabines waar je elk detail moet zien. De G53 Pro LED spots komen met een gradenbundel van 40D, wat betekent dat deze spot een spreiding van licht heeft die zeer geschikt is als algemene verlichting.

 

Handig om te weten
  De Noxion AR111 LED Spots in deze categorie komen met een G53 fitting. Dit houdt in dat er 53mm afstand zit tussen de twee pinnen. Verder werken LED Spots met een G53 fitting op 12V. Dit betekent dat de LED spot alleen veilig aangesloten kan worden op het stroomnetwerk in combinatie met een transformator. Daarnaast is deze LED spot dimbaar. Zo kun je zelf de lichtintensiteit bepalen in de ruimte waar je de LED spot plaatst. Verder biedt Budgetlight voor de Noxion LED Spot AR111 Pro een garantie van 5 jaar. Bij vragen over de Noxion LED spot of eventuele interesse in een offerte voor grote hoeveelheden kun je altijd onze klantenservice contacteren. Wij staan je graag van dienst!

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen