• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 7 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen

Noxion Lucent LED Spot PAR16 GU10 4W 827 36D | Vervangt 50W

Please wait, adding to cart...

Specificaties Noxion Lucent LED Spot PAR16 GU10 4W 827 36D | Vervangt 50W

Beschrijving Noxion Lucent LED Spot PAR16 GU10 4W 827 36D | Vervangt 50W

Bespaar 92% met Noxion

Waarom zou je onnodig teveel aan energiekosten kwijt zijn, wanneer je ook voor een ultrazuinige Noxion Lucent PAR16 GU10 LED Spot kunt gaan? Je kunt met deze compacte en flexibele GU10 LED verlichting namelijk tot liefst 92% besparen. Dat zit zo: deze Noxion LED spot verbruikt zelf slechts 4 Watt, terwijl het conventionele halogeenspots van 50 Watt vervangt. Met ruim 92% minder vermogen/energieverbruik bereik je dus dezelfde lichtopbrengst! 

15.000 branduren

Een andere vergelijking om de zuinigheid en efficiëntie van deze Noxion GU10 LED spot aan te geven is het aantal branduren. Conventionele halogeenspots gaan gemiddeld 1.000 branduren mee. Deze Noxion Lucent LED Spot heeft een levensduur van ruim 15.000 branduren. Dat is dus 15 keer zo lang! Waar je normaal gesproken na een jaar alweer een nieuwe halogeenspot zou moeten kopen, is dat nu voor een veel langere tijd dus niet nodig! Bovendien heb je de scherpe aanschafprijs al snel weer terugverdiend!

GU10 fitting; compact en handig

De GU10 fitting kenmerkt zich door zijn twee pinnen, die aan het uiteinde iets breder zijn. Deze binnen staan 10 milimeter uit elkaar, vandaar de naam GU10. Het handige aan een GU10 fitting is dat je verlichting binnen enkele seconden al hebt vervangen. Je hoeft de GU10 spot namelijk alleen maar een kwartslag in het armatuur te draaien en je bent klaar. Je hebt bovendien direct licht, want deze Noxion GU10 LED spot werkt rechtstreeks op het stroomnetwerk (220-240V). Eenvoudiger kan bijna niet!

Perfecte kleurweergave

Een oranje jurk valt extra op en een rode appel ziet er ook écht rood uit. Dit zijn twee simpele voorbeelden waaruit blijkt dat deze LED spot is uitgerust met de hoogste kleurweergave (CRI <90). Daarmee worden kleuren weergegeven zoals dat ook het geval is als er natuurlijk (zon)licht op zou schijnen. Dat maakt deze Lucent GU10 LED spot meteen uitermate geschikt voor kledingwinkels, musea of de retail.

Gradenbundel van 36º

Een gradenbundel van 36º valt in de categorie 'medium'. Dit is de meest voorkomende gradenbundel en perfect geschikt voor het accentueren van grotere objecten zoals kunst.

2700K - Zeer warm wit

Iedere GU10 LED Spot heeft een kleurtemperatuur. In dit geval wordt er een extra warm wit licht van 2700 Kelvin uitgestraald. Deze lichtkleur staat bekend om zijn warme en sfeervolle karakter. Hou er rekening mee dat deze Noxion LED spot niet dimbaar is.

2 jaar all-in garantie

Bij kwalitatief goede LED verlichting hoort vanzelfsprekend een dito service. Daarom krijg je bij de aankoop van dit Noxion product 2 jaar Budgetlight all-in garantie. Heb je verder nog een vraag of opmerking voor ons? Neem dan contact op

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 3 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
3 of the 3 reviews have been collected by Trustpilot
Afwachten hoelang de lampjes zullen branden over de echte kwaliteit.
Kwaliteit heb ik in eerste instantie 3 sterren gegeven, want voor mij moet de kwaliteit nog blijken.
Checkmark Lees meer reviews (3)

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
0543-534822