Menu
Categorieën
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen

Noxion Waterdicht LED TL Armatuur Pro 120cm 6500K 2650lm | DALI - (5x2.5mm2) - Vervangt 1x36W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties Noxion Waterdicht LED TL Armatuur Pro 120cm 6500K 2650lm | DALI - (5x2.5mm2) - Vervangt 1x36W

Beschrijving Noxion Waterdicht LED TL Armatuur Pro 120cm 6500K 2650lm | DALI - (5x2.5mm2) - Vervangt 1x36W

Sterk, sterker, Noxion TL Armatuur Pro

De grijze Noxion Waterdichte LED TL Armatuur Pro 120cm is speciaal geproduceerd voor vochtige en stoffige ruimtes en vervangt traditionele TL-armaturen van 1x36 Watt. Het armatuur bevat een IP-66 waarde. Dat wil zeggen dat het helemaal stof- en waterdicht is. Tevens is het armatuur uitgerust met een polycarbonaat behuizing. Dat alles maakt dit Noxion TL Armatuur zeer geschikt voor onder andere stallen met een hoge concentratie ammoniak of ondergrondse parkeergarages. Daarnaast kan het armatuur in de buitenlucht worden opgehangen!

Zuinig en goed voor de portemonnee!

Overstappen op LED verlichting biedt alleen maar voordelen! Met de aanschaf van dit Noxion LED TL Armatuur Pro bespaar je tenminste 50% op je energiekosten. Snel en makkelijk verdiend toch? Het armatuur gaat ruim 70.000 branduren mee en is uitgerust met energielabel A++. Dat is het op één na hoogste energielabel ter wereld. Verder vervallen onderhouds- en vervangingskosten, waardoor je verzekerd bent van een korte terugverdientijd.

6500 Kelvin: daglicht

Dit armatuur heeft een kleurtemperatuur van 6500K. Dit wordt uitgedrukt in ‘Kelvin’. 6500K is qua kleur hetzelfde te omschrijven als natuurlijk daglicht. Deze kleurtemperatuur zie je terug in onder andere operatiekamers, drukkerijen of in tandartspraktijken.

DALI dimsysteem

Dit armatuur is DALI dimbaar. Met DALI kun je VSA’s en LED drivers op digitale wijze aansturen. Met een automatische dimregeling en een in te stellen lichtmeter wordt de verlichting in een bepaalde ruimte continue gemeten. Bij veel zonlicht wordt een armatuur gedimd tot maximaal 5% van het vermogen. Op zo’n moment is het armatuur twintig keer zuiniger qua verbruik! In ruimtes die weinig worden gebruikt kan het armatuur gedimd worden op basis van aanwezigheid.

Doorvoerbedrading

Installatie van dit armatuur is een fluitje van een cent. Omdat het is uitgerust met doorvoer bedrading is het armatuur koppelbaar. Dit is vooral handig bij het ophangen van meerdere exemplaren achter elkaar. Het enige dat je hoeft te doen is het eerste armatuur aansluiten op de netstroom met een stekker. Met een snoer en een adereindhuls koppel je vervolgens de armaturen aan elkaar. Elk armatuur is overigens uitgerust met een losse driver.

5 jaar garantie

Op het Noxion Waterdichte LED TL Armatuur Pro geven wij een all-in garantie van 5 jaar. Wil je voor dit product een offerte aanvragen of wil je meer advies van ons? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn je graag van dienst.

beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.